Bose letos nabídne během Black Friday legendární bluetooth reproduktor a audio brýle

V rámci Black Friday nabídne letos Bose zákazníkům v České republice přenosný reproduktor SoundLink Mini II SE, který byl řadu let oceňován po celém světě za svůj geniální zvuk, a také audio brýle Bose Frames. Akce platí od pátku 27. listopadu.

Praha, 19. listopadu 2020 – Od pátku 27. listopadu bude v České republice probíhat mimořádná akce Black Friday s produkty amerického výrobce Bose. V časově omezené akci budou na trhu produkty za historicky nejnižší cenu. Prvním je Bluetooth reproduktor SoundLink Mini II SE, který lze právem považovat za legendu – v průběhu několika let byl v mnoha odborných testech po celém světě označován za produkt s nejlepším zvukem ve své kategorii. Kromě něj budou moci zákazníci pořídit audio brýle Bose Frames Alto a Bose Frames Rondo, které nabízí alternativu při osobním poslechu hudby. 

Bluetooth reproduktor SoundLink Mini II Special Edition 

První generace SoundLink Mini ve tvaru malé cihličky byla uvedena na světový trh v říjnu roku 2013. Jeho zvukové vlastnosti se téměř okamžitě staly měřítkem pro kvalitu hudební reprodukce v kategorii přenosných reproduktorů a nezaměnitelný design se stal mezi příznivci přenosných reproduktorů ikonou. Během následujících let se díky poměru velikosti přístroje a kvality reprodukce dostal do povědomí většiny aktivně žijících uživatelů a stal se nejprodávanějším Bluetooth reproduktorem na světě. Jen v České republice si ho koupilo více než 30 000 zákazníků. Bose SoundLink Mini získal mnoho ocenění v individuálních recenzích i srovnávacích testech po celém světě. SoundLink Mini II Special Edition, který byl je na trhu od roku 2019, je oproti původnímu provedení vyveden v nových odstínech černé a stříbrné barvy, používá moderní nabíjecí konektor USB-C a jeho baterie má o 20 % vyšší kapacitu.

Během Black Friday od 27. listopadu bude SoundLink Mini II Special Edition k dostání u autorizovaných prodejců za koncovou cenu 3 500 Kč.

Audio brýle Bose Frames Alto a Rondo

Sluneční audio brýle Bose Frames představují velmi originální prostředek pro individuální poslech hudby. V raménkách mají vestavěny malé reproduktory úzce směrované k uším posluchače. Díky tomu slyší jejich plnohodnotný a hutný zvuk pouze jejich uživatel a lidé kolem jsou hudbou „obtěžováni“ jen minimálně. Posluchač přitom vnímá plně své okolí. Během Black Friday budou v nabídce dva modely – Frames Alto a Rondo. Ženy obvykle volí brýle Bose Frames Rondo se zaoblenými obroučkami a muži pak Bose Frames Alto v hranatém designu. K telefonu se připojují bezdrátově pomocí Bluetooth a díky vestavěnému mikrofonu fungují také jako handsfree.

Během Black Friday od 27. listopadu budou brýle Bose Frames Alto a Rondo k dostání za koncovou cenu 3 990 Kč, a to výhradně v e-shopu www.basys.cz.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.