Společnost Epson uvádí na trh tiskárny SureColor SC-T3100M a SC-T5100M

Řada dostupných a kompaktních velkoformátových tiskáren 3v1 pro vysoce kvalitní tisk s BEZPLATNÝM přístupem do návrhového portálu CANVA

20. listopadu 2020 – Společnost Epson uvádí na trh tiskárny SureColor SC-T3100M a SC-T5100M 3v1 pro firmy, které potřebují multifunkční velkoformátové tiskárny, ale jejich pracovní prostor je omezený. Kompaktní, spolehlivé a cenově dostupné 24″ a 36″ tiskárny SC-T3100M a SC-T5100M se obejdou bez kompromisů z hlediska tiskových možností. Tato řada je ideální pro technické výkresy, tisk souborů CAD, geoinformačních map GIS a široké škály grafických materiálů pro maloobchod a pohostinství.

Tiskárny této série umožňují skenování do rozlišení 600 dpi s jednoduchým vkládáním shora do skeneru, který přesně reprodukuje dokumenty (do délky 2,72m) do mnoha formátů a bezpečně je odesílá do různých cílových zařízení; umožňují také změnu měřítka kopírovaných dokumentů. Koš pro zachytávání naskenovaných originálů předchází možnému poškození hodnotných dokumentů.

Tato řada byla navržena pro použití v prašném prostředí – před prachem je chráněna jak kvalita tisku, tak vnitřní komponenty, proto je ideálním řešením například pro kanceláře na staveništích. Kompaktní design modelu SC-T3100M znamená, že se vejde i do nejmenších prostorů a umožňuje snadnou přepravu z jednoho místa na druhé. Díky nízkým celkovým nákladům na vlastnictví budou mít uživatelé jistotu, že náklady na tisk zůstanou nízké po celou dobu životnosti tiskárny.

Společnost Epson nabízí dvě velikosti inkoustových kazet, aby vyhověla potřebám všech zákazníků, ať už se jedná o maloobjemové či příležitostné uživatele, nebo o ty, kteří potřebují tisknout pravidelně v té nejvyšší kvalitě. Tato řada těží ze všech výhod pigmentových inkoustů, které zajišťují barevnou stabilitu a voděodolnost, což znamená, že jsou ideální pro výrobu plakátů do vlhkých prostředí, jako jsou výlohy prodejen. Vynikající odolnost vůči světlu a stabilita inkoustů je užitečná pro technické výkresy a dokumenty, které bude nutné archivovat po delší dobu. Díky stálé tiskové hlavě má uživatel jistotu, že mu postupem doby nevzniknou žádné neočekávané náklady.

Obě tiskárny SC-T3100M a SC-T5100M jsou podporovány platformou Epson Cloud Solution PORT. Platforma Epson Cloud Solution PORT je k dispozici zdarma a umožňuje uživatelům aktualizovat a monitorovat zařízení na několika místech, od výrobní dílny až po vzdálená pracoviště. Na celou dobu životnosti produktu je jeho součástí rovněž bezplatná uživatelská licence k portálu CANVA, výkonnému všestrannému návrhářskému nástroji s 1 000 dostupných hotových šablon a tiskovým rozhraním pro tiskárny Epson.

Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager ve společnosti Epson Europe CZ & SK, řekl: „Výhodná cena spojená s kompaktním designem a vysoce kvalitními funkcemi činí z tiskáren SC-T3100M a SC-T5100M skvělou volbu pro podniky, které potřebují spolehlivou multifunkční tiskárnu od důvěryhodné značky.“

Hlavní vlastnosti:

  • Skenování při rozlišení 600 dpi až do velikosti 2,72 M
  • Tisk a skenování přímo z a na USB
  • Skenování do šifrovaného PDF, PDF, JPEG, TIFF
  • Snadné sdílení: skenování na USB, do e-mailu (zabezpečený přenos), na FTP server (zabezpečený přenos) nebo do síťové složky
  • Komunikace pomocí vestavěného rozhraní Wi-Fi, funkce AirPrint, připojení USB/LAN
  • Kapacita role až 100 m, řezání listů až do formátu A1
  • Stálá tisková hlava Epson Precision Core Micro TFP

Tiskárna SureColor SC-T3100M bude k dispozici od prosince 2020 a tiskárna SureColor SC-T5100M bude dostupná od jara 2021.

KONEC

Poznámky editorovi

O společnosti Epson

Společnost Epson je globálním technologickým lídrem, který propojuje lidi, věci a informace pomocí nebývale efektivních, kompaktních a precizních technologií. Společnost se soustředí na to, aby přinášela inovace a překonala očekávání zákazníků v oblasti inkoustového tisku, vizuální komunikace, přenosné elektroniky a robotiky. Epson je hrdý na to, že pomáhá spoluvytvářet udržitelnou společnost, a rovněž na své dlouhodobé snahy o naplnění Cílů udržitelného rozvoje OSN.Globální korporace Epson Group vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku dosahuje ročních prodejů v hodnotě přesahující 1 miliardu JPY. global.epson.com