Nový web vypinac.cz se stylovými vypínači a zásuvkami

Praha, 23. listopadu 2020 – Nový webový portál vypinac.cz nabízí řadu užitečných funkcionalit. Díky nim si koncoví uživatelé, ale i odborníci z řad elektrikářů jednoduše navolí design vypínačů a zásuvek, jejich množství a systém za ně sám vypočítá všechny potřebné komponenty a přesměruje na e-shop s dostupným zbožím. Nabídka obsahuje produktové řady od společnosti Schneider Electric, včetně novinky Sedna Design/Elements, která v těchto dnech přichází na trh. Portál vypinac.cz přináší rady a inspiraci pro vytvoření stylového domova. Pomůže i s výběrem nejbližšího obchodu nebo elektrikáře. 

Zásuvky a vypínače působí zdánlivě jako věc, která si nezaslouží příliš naší pozornosti. Důležité je, aby fungovaly, jak mají. Pravdou ale je, že správně vybrané zařízení a jeho kvalitní instalace na to pravé místo zvyšují komfort bydlení, pokud k tomu zvolíme i patřičné designové zpracování, můžeme i díky těmto malým zařízením pozdvihnout prostory domova či kanceláře na úplně jinou úroveň. 

Snadno a z pohodlí domova

Na webu vypinac.cz může zákazník vybírat z produktových řad se specifickým designem a v různých cenových hladinách. Podle průzkumu společnosti Schneider Electric má zájem o nabídku designových vypínačů a zásuvek asi 6 z 10 (61 %) dotázaných. „Naším cílem je nabídnout zákazníkům kompletní a jednoduché řešení na jednom místě. Proto je na stránkách provádíme výběrem designu, kdy si mohou vyzkoušet různé kombinace rámečku a přístroje na reálném pozadí. Jakmile mají jasno, mohou se posunout k výběru konkrétních produktů a jejich množství. Web je vytvořen tak, aby si i laik mohl vytvořit jednoduše soupis potřebného materiálu. Systém sám doplní potřebné komponenty, které jsou ke kompletní instalaci potřeba. Z virtuálního košíku je pak zákazník přesměrován na e-shop, který nejlépe vyhoví požadované poptávce a má všechny komponenty k dispozici,“ vyjmenovává Robert Šimčík ze společnosti Schneider Electric. 

Kontakty a pomoc na jednom místě

Kromě konfigurátoru nákupu nabízí stránka vypinac.cz i přehled nejbližších prodejen, kde lze vypínače a zásuvky ze sortimentu Schneider Electric zakoupit, a také seznam elektrikářů, kteří pomohou jak s výběrem, tak samotnou instalací zakoupeného zboží. I když z dotazování vyplynulo, že výměnu zásuvek a vypínačů realizuje 43 % dotázaných svépomocí, doporučuje Robert Šimčík svěřit instalaci do rukou profesionála. „V případě elektroinstalací je bezpečnost na prvním místě. Určitě nikdo z nás nestojí o to, aby díky neodborně osazené zásuvce způsobil zkrat a zničení elektrického zařízení, v horším případě i požár,“ doplňuje Šimčík. 

Inspirace a tipy pro stylový domov

Pro zvídavé anebo tápající návštěvníky stránek vypinac.cz je připravena série článků které nabízejí inspiraci pro vyladění toho správného stylu, rady pro řešení elektroinstalace v různých částech bytu nebo tipy na co si při elektroinstalaci dát pozor nebo jak zvládnout jednoduchou výměnu rámečku svépomocí. 

Nechte se inspirovat na vypinac.cz.

O průzkumu: Dotazování realizovala agentura Focus pro společnost Schneider Electric na vzorku 308 respondentů z domácností, které v uplynulých 24 měsících realizovali nákup vypínačů/zásuvek anebo v následujících
12 měsících takový nákup plánují. 

O společnosti Schneider Electric

Vizí společnosti Schneider Electric je umožnit každému co nejlépe využívat energii a dostupné zdroje, proto přinášíme pokrok a udržitelnost do všech oblastí života. Žijeme v souladu s heslem Life Is On.

Naším posláním je být vám digitálním partnerem ve sférách udržitelnosti a energetické účinnosti.

Řídíme digitální transformaci prostřednictvím integrace předních světových procesních a energetických technologií, produktů propojujících cloud s koncovými zařízeními, ovládacích prvků, softwaru a služeb napříč životním cyklem. Naše řešení umožňují integrovanou správu firem, domácností, budov, datových center, infrastruktury a průmyslu.

Jsme nejlokálnější z globálních společností. Jsme zastánci otevřených standardů a partnerských ekosystémů, které sdílejí naše hodnoty smysluplného účelu, inkluze a zmocnění (Meaningful Purpose, Inclusive and Empowered). 

Více na www.se.com 

Zdroje: