Zaslat.cz slaví úspěch v žebříčku Deloitte. Brněnská firma získala ocenění v kategorii Rising Stars

Internetový přepravce Zaslat.cz se v prestižním žebříčku Deloitte Fast 50 umístil na 10. příčce v kategorii Rising Stars. Tu pořadatelé popisují jako šanci pro nové a rychle rostoucí technologické firmy s velkým potenciálem. Zaslat.cz tak uspělo v kategorii, kde začínali dnes nepřehlédnutelní světoví hráči jako Prusa Research, Kiwi.com či STRV. Žebříček vyhodnocuje firmy z 15 zemí.

Meziročně zaznamenala společnost Zaslat.cz 130% nárůst. V listopadu poprvé výrazně překročí měsíční obrat firmy 10 milionů korun. Do povědomí lidí se firma dostala také díky pandemii: „Tato doba nám dává příležitost ukázat lidem, že je možné zásilky posílat svým blízkým z pohodlí domova, bez cestování a stání front v podatelnách. Nyní je taková služba ještě více ceněná,” říká Miroslav Michalko, ředitel Zaslat.cz

Zaslat.cz v posledním roce zdvojnásobilo personální kapacity. „Jsem hrdý na celý náš tým. Každý člen je pro nás velkým přínosem. Hledáme myšlenkovou rozmanitost, žádný názor není zbytečný, doplňuje Michalko. Firma se také nebojí dát šanci mladým talentům a podpořit je v jejich nápadech a práci: „Vrací se nám to, jak v přízni zákazníků, tak například podobným uznáním v prestižním žebříčku,” dodává Michalko.

Společnost Zaslat.cz je internetový portál a online tržiště dopravců, které nabízí řadu možností doručování zásilek pro firmy i koncové zákazníky. Zaslat.cz tak zajišťuje nejen snížení nákladů na dopravu, ale i kratší dodací lhůty. V jednoduchém formuláři na webu internetové přepravní služby snadno navolíte vaše požadavky a zásilka bude doručena od dveří odesílatele ke dveřím adresáta, a to nejen v ČR, ale také do všech zemí celého světa. Společnost působí v Česku, na Slovensku, ale také například v Jižní Africe.