HONOR podporuje mladé talenty. Ti nejlepší získají stáž v prestižní kreativní agentuře Grey

 [Praha, 26. listopadu 2020] – Značka HONOR ráda podporuje mladé talenty. Z toho důvodu se spojila s kreativní agenturou Grey a vytvořila speciální program pro mladé kreativce Stand Out With HONOR. Vybraní kandidáti získají stáž v ikonické kreativní agentuře, která sbírá ocenění po celém světě. Navíc získají super výkonný notebook HONOR MagicBook Pro nebo novinku, fitness hodinky HONOR Watch ES. 

C:\Users\d84171079\Desktop\ddff1f42-24f5-11eb-b043-008cfa043684.jfif

Projekt Stand Out With HONOR pro mladé kreativce

Rok 2020 je plný nejistoty a pro čerstvé absolventy je boj o práci tvrdší, než kdy dříve. HONOR právě nyní dává šanci těm nejtalentovanějším. Do projektu „Stand Out With HONOR“ se až do 17. listopadu 2020 mohli přihlásit kreativci z celého světa. Projekt právě teď vstupuje do 2. fáze, kdy se 10 finalistů zúčastní finálního výběrové řízení. Ti nejlepší získají stáž v ikonické kreativní agentuře Grey v Německu a Velké Británii.

2. kolo je v plném proudu

Ze všech, kdo se zúčastnili 1. kola, porota vybrala 10 nejzajímavějších uměleckých kousků. 2. kolo běží až do 13. prosince. Úkolem je vytvořit netradiční životopis za využití HONOR MagicBook Pro a kreativního softwaru Affinity. Následně se každý z finalistů zúčastní virtuálního pohovoru s agenturou Grey, na základě kterých porota 21. prosince vybere 2 vítěze. 

<He[Art]>  Jeden z vítězů 1. kola

Lákavé ceny: Placená stáž v prestižní kreativní agentuře Grey a top produkty HONOR

Ve hře je čtyřtýdenní placená stáž v prestižní kreativní agentuře Grey a produkty značky HONOR, jako jsou našlápnuté notebooky HONOR MagicBook Pro, MagicBook 14 a chytré hodinky HONOR Watch ES. 

Kreativní agentura, která vystupuje z řady

Kreativní agentura Grey patří mezi světové špičky v reklamě a marketingu. Působí v 86 zemích. S heslem „Grey Famously Effective Since 1917“ pokračuje agentura v prolomování nových možností brandové komunikace napříč všemi platformami. Mnoha cenami oceněné práce agentury Grey rezonují v pop kultuře, umí vytvářet ikonické brandy a dlouho trvající propojení s koncovými zákazníky. V roce 2015 navíc byla vyhlášena celosvětovou agenturou roku.

Do poroty zasedly uznávaní kreativci z celého světa

HONOR se spojil se skupinou světových kreativních umělců, kteří jsou guru ve svém oboru. Ti ohodnotili přihlášené práce a deset nejlepších finalistů se může těšit i na jejich cenné rady a tipy, jak udělat nejlepší dojem během pohovoru. V porotě nechybí ředitelky kreativní agenutry Grey, Francisca Maass za Německo a Laura Jordan Bambach za Velkou Británii. 


Laura Jordan Bambach
Chief Creative Office, Grey Londýn

Laura je digitální designérka a kreativní ředitelka agentury Grey v Londýně. Vyhrála několik prestižních ocenění ve svém oboru a získala první místo v žebříčku The Drum’s Digerati TOP 100 nejvlivnějších osob digitálního designu ve Velké Británii v roce 2014. 




Francisca Maass
Chief Creative Officer, Grey Německo

Francisca je dynamická a cílevědomá ředitelka agentury Grey v Německu. Zkušenosti získala i jako tisková mluvčí v CommClubs Bavaria a je členkou Klubu uměleckých ředitelů v Německu. 





Tristan Macherel
Executive Creative Director, Landor

Díky Tristanovi Macherelovi se stala agentura Landor nejvíce oceňovanou agenturou ve světe. Tristan je tak často zván jako porotce různých mezinárodních kreativních ocenění, jako je například Mezinárodní festival kreativity v Cannes Lions. 

Christina Bracht
CEO, Sleek Německo

Christian Brach je magazínový nadšenec, který spojil tuto vášeň se svojí kariérou. Roky strávené v reklamní agentuře TBWA mu pomohly utvořit požadavky na tvorbu zajímavého a kreativního obsahu. Svoje zkušenosti teď předává v agentuře Sleek, kde je momentálně ředitelem. 

Pete Way
Creative Director, BCW Londýn

Pete Way je seniorní kreativec a exekutivní producent, který má na svém kontě řadu ocenění. V roce 2020 byl zařazen do TOP desítky kreativních ředitelů ve Velké Británii a na PR Power List prestižním médiem PR Week.

Sledujte HONOR na sociálních sítích:

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/ 

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK 

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube 

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk