Dva nové prémiové soundbary Philips Fidelio jsou v prodeji

Společnost TP Vision přidává dva nové produkty do obnovené řady prémiových produktů Fidelio

  • Produkty sdílejí principy řady Philips Fidelio, které nabízejí nejlepší rovnováhu mezi vynikajícím zvukovým výkonem, prvotřídní kvalitou a designem pro dosažení maximální spokojenosti uživatele
  • Nekompromisní výběr vysoce kvalitních zvukových komponentů je charakteristický pro celou řadu
  • To nejlepší z evropského designu s reálnými, autentickými materiály včetně prémiového kovu a kůže Muirhead
  • Dedikovaná mobilní aplikace Philips zaručuje snadnou instalaci i obsluhu
  • Široká podpora vysoce kvalitních zvukových formátů
  • Široká kompatibilita s hlasovým ovládáním – včetně Asistenta Google a Amazon Alexa

Praha, 9. prosince 2020 – Společnost TP Vision, která nedávno znovu představila značku Philips Fidelio uvedením vynikajících sluchátek X3, se rychle posouvá k rozšíření řady Philips Fidelio o další dva nové prémiové produkty.

Oba nové produkty sdílejí klasické znaky Philips Fidelio, které nabízejí zakázkové komponenty a pokročilé technologie, aby poskytovaly maximální zvukový výkon. To vše v kombinaci s nejlepším evropským designem a vynikající kvalitou provedení, včetně použití autentických, prvotřídních materiálů.

Soundbar Philips Fidelio B97

Philips Fidelio B97 je štíhlý soundbar s vícekanálovou konfigurací 7.1.2, obsahující jak speciální měniče Dolby Atmos Elevation, tak technologii Philips Fidelio’s Surround-on-demand.

Surround-on-demand u soundbaru B97 zahrnuje dva oddělitelné bezdrátové reproduktory, které fungují jako součást levého a pravého kanálu, pokud jsou umístěny hned vedle soundbaru nebo jako vyhrazený levý a pravý prostorový kanál, pokud jsou umístěny odděleně od soundbaru v místnosti. To vše pro skutečně pohlcující zvukovou produkci filmů.

Systém B97 obsahuje celkem 17 elektroakustických měničů, včetně osmi basových/středových měničů o rozměrech 1 × 3,5 palce. V každém odpojitelném reproduktoru je namontován jeden měnič a při umístění hned vedle soundbaru spolupracuje s dalším párem měničů pro levý a pravý kanál. Další dva měniče pak pracují jako součást středového kanálu.

Soundbar je také vybaven šesti 19mm kopulovitými výškovými reproduktory, dvěma směrovanými dopředu a jedním s vyzařováním do strany, namontovanými v každém z odnímatelných reproduktorů. Další dva směrové výškové reproduktory jsou skryty v hlavním těle soundbaru a aktivují se po oddělení odpojitelných reproduktorů.

Pro naprosto pohlcující zvuk je B97 vybaven směrovými 2,5palcovými jednotkami Dolby Atmos Elevation. 

Konečně je tu 8palcový basový reproduktor, který je umístěn v samostatném bezdrátovém subwooferu a stará se o nejnižší basové frekvence až do frekvence 35 Hz.

B97 má obrovský potenciál pro podání kvalitního výkonu s 500 W pro hlavní systém a 240 W pro subwoofer.

Nejvyšší kvalita, naprosto ohromující zvukový výkon a 3D prostorový zvuk jako v kině zajišťuje kompatibilita se systémy Dolby ATMOS a DTS:X. Soundbar B97 je jedním z prvních produktů Philips Sound s certifikací IMAX Enhanced Certified.

Snadnou konektivitu zajišťují dva konektory HDMI 2.1 s konektivitou eARC a 4K. B97 také nabízí bezdrátové připojení prostřednictvím Bluetooth a Apple AirPlay. Zvukový panel je také součástí bezdrátového systému Philips Home, který nabízí snadné bezdrátové připojení pro více místností pomocí technologie Play-Fi.

Instalace a obsluha je také snadná a intuitivní díky aplikaci Philips Sound a kompatibilitě s Google Assistant a Amazon Alexa.

Soundbar Philips Fidelio B95 C:\Users\adrian.gonzalez\Downloads\B95_BK_IS_Corner_RGB.tif

Philips Fidelio B95 je sesterským produktem modelu B97 ovšem s prostorovým zvukem ve formátu 5.1.2 a bez podpory technologie Surround on Demand.

B95 obsahuje celkem 14 elektroakustických měničů včetně pěti 19mm kopulovitých výškových měničů – tři jsou umístěny vpředu a dva jsou směřovány do stran. Dále je soundbar osazen třemi páry středových/basových měničů o rozměrech 1 × 3,5 palce a dvěma jednotkami Dolby Atmos Elevation.

Systém rozděluje měniče na vyhrazené pro levý, pravý a středový kanál, aby byla zajištěna vždy ta nejlepší a pohlcující zvuková scéna se skutečně průzračným zvukovým podáním.

Nejhlubší tóny až do 35 Hz jsou podávány samostatným bezdrátovým subwooferem s velkým 8palovým reproduktorem.

Zdroj napájení zvládá působivých 450 W zvukového výkonu pro hlavní systém a 240 W pro subwoofer.

Nejvyšší kvalita, ohromující zvukový výkon a 3D prostorový zvuk jako v kině zajišťuje kompatibilita se systémy Dolby ATMOS a DTS:X. Soundbar B95 je jedním z prvních produktů Philips Sound s certifikací IMAX Enhanced Certified.

Snadnou konektivitu zajišťují dva konektory HDMI 2.1 s konektivitou eARC a 4K. B95 také nabízí bezdrátové připojení prostřednictvím Bluetooth a Apple AirPlay. Zvukový panel je také součástí bezdrátového systému Philips Home, který nabízí snadné bezdrátové připojení pro více místností pomocí technologie Play-Fi.

Instalace a obsluha je také snadná a intuitivní díky aplikaci Philips Sound a kompatibilitě s Google Assistant a Amazon Alexa.

Fotografie: https://www.tpvision.com/image-library/ 

O společnosti TP Vision

TP Vision Europe B.V. (TP Vision) je společnost registrovaná v Nizozemsku se sídlem v Amsterdamu. Stoprocentním vlastníkem společnosti TP Vision je skupina TPV Technology Limited (TPV), světový lídr ve výrobě monitorů a televizorů. 

Společnost TP Vision je klíčovým hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na audiovizuální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty po celém světě. V TP Vision spojujeme silnou značku Philips s vlastním produktovým vývojem a tvorbou designu, obchodní strategií a průmyslovými zkušenostmi TPV. Naší vizí je vytvářet produkty, které spotřebitelům poskytnou prvotřídní zvukový i vizuální zážitek.

###

Pro další materiály, fotografie a videa prosím navštivte https://www.tpvision.com/image-library/

Sledujte nás také na sociálních sítích: 


Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate 
Instagram: https://instagram.com/philipstvs