Společnost LG sdílí svoji vizi pro propojenější a pohodlnější životní styl (CES 2021)

Představení nového životního stylu pro novou éru na vůbec prvním virtuálním veletrhu CES

PRAHA, 13. Ledna 2021 — Pod heslem Life is ON – Make Yourself at Home, sdílí společnost LG Electronics (LG) svoji vizi pro propojenější a pohodlnější životní styl na prvním plně digitálním veletrhu CES® 2021. Na prezentační akci společnosti, streamované na webové stránce LG na veletrhu CES 2021 a globálním YouTube kanálu společnosti, LG nově definuje význam slova „domov“, prezentací pokročilých produktů a služeb navržených tak, aby byl každodenní život spotřebitelů pohodlnější, praktičtější a příjemnější, zatímco její online výstavní stánek dává návštěvníkům příležitost prozkoumat inovace LG z pohodlí svých monitorů, notebooků nebo mobilních zařízení. 

Akce pro média, pořádaná společností LG na veletrhu CES, měla něco pro každého, včetně prvního náhledu na projekt rolovacího telefonu LG a virtuálního lidského influencera. Smartphone LG Rollable se na veletrhu CES objevil úplně poprvé a krátce předvedl svou jedinečnou obrazovku s možností změny velikosti. Jako druhé zařízení v rámci projektu Explorer Project značky LG je toto rolovací zařízení „průzkumným“ pohledem na to, co může budoucnost smartphonů přinést. Později během akce společnost LG představila virtuální skladatelku a DJku Reah Keem, která je díky technologii hlubokého učení ještě lidštější. Reah využila svůj čas ve světle reflektorů a představila nového robota LG CLOi, který využívá ultrafialové C (UV-C) světlo k čištění ploch, kterých se často dotýkáme na vysoce frekventovaných místech, jako jsou hotelové pokoje a restaurace. 

Virtuální výstava LG je rozdělena na čtyři různá místa: Life in ON TV, Virtual Experience, LG SIGNATURE in Vegas a Life’s Good Studio. Life in ON TV poskytuje nepřetržité zpravodajství z veletrhu CES 2021 s nejnovějšími produktovými novinkami LG, stejně jako zábavným lifestylovým programem. Virtual Experience nabízí interaktivní výstavu se čtyřmi různými produktovými zónami a LG SIGNATURE in Vegas představuje ohromující přehlídku, spojující divy Las Vegas s umělecky inspirovanými zařízeními LG SIGNATURE. Návštěvníci Life’s Good Studia si mohou užít zábavnou hudební spolupráci se začínajícími umělci nahrávacího průmyslu. 

TV a AV zóna v rámci Virtual Experience je hostitelem působivých pohledů a bezkonkurenční kvality obrazu displeje OLED Fall, zdi s flexibilními OLED obrazovkami, která vítá všechny hosty. Návštěvníci se zde mohou dozvědět vše o hlavních výhodách LG OLED – tedy jejich ostrosti, rychlosti, plynulosti a štíhlém profilu – prostřednictvím speciální interaktivní prezentace využívající technologie rozšířené reality – extended reality (XR) a augmented reality (AR). 3D avatar technologického influencera Linuse Sebastiana vám bude sloužit jako průvodce a přinese do prezentace LG na vůbec prvním virtuálním veletrhu CES lidský prvek.

Zóna Home Cinema je vybavena 163palcovou velkoplošnou Micro LED obrazovkou LG MAGNIT, která díky technologii Black Coating od společnosti LG přináší hlubší černou a vylepšený kontrast i přesnost barev. Hosté se mohou plně ponořit a užít si výhod Micro LED při sledování živého obsahu v realistické rozšířené realitě (XR).

Zóna Home Appliance ukazuje, jak lze domov díky technologiím udělat ještě obyvatelnější a hygieničtější. Hosté mohou vyzkoušet inovace LG, které zlepšují život v kuchyni, obývacím pokoji i prádelně.

Výstava LG Business Solutions obsahuje vyspělé spotřební produkty, podpořené IT zónou. V této zóně mohou návštěvníci vidět osobní zařízení, která zvyšují produktivitu a dodávají pohlcující obsah ve čtyřech virtuálních prostředích, včetně domácí kanceláře a herny. 

A konečně, Mobile Zone poskytuje příležitost poznat nejnovější mobilní inovace LG, včetně otočného smartphonu LG WING se dvěma displeji. Vezměte si zařízení virtuálně do ruky a vyzkoušejte jeho funkce, jako je Gimbal Motion Camera a Dual Recording, a zcela novým způsobem zažijte jedinečný tvar a vlastnosti telefonu.

Chcete-li zažít nejmodernější virtuální výstavu LG, navštivte virtuální výstavní stánek LG na veletrhu CES 2021 v počítači nebo mobilu.

# # #

O společnosti LG Electronics

Společnost LG Electronics Inc. je globálním inovátorem v oblasti technologií a výroby, s působností na 140 místech a s více než 70 000 pracovníky po celém světě. S celosvětovým obratem v roce 2019 ve výši 53 miliard dolarů, se LG skládá z pěti společností – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Mobile Communications, Vehicle Component Solutions and Business Solutions. Společnost LG je předním světovým výrobcem televizorů, chladniček, klimatizací, praček a mobilních zařízení, včetně prémiových produktů LG SIGNATURE a LG ThinQ podporující umělou inteligenci. Nejnovější zprávy společnosti LG naleznete na adrese www.LGnewsroom.com