Huawei dál boduje. Produkty společnosti ocenily také server Mobilenet a časopis Chip

Nejen vlajková loď společnosti Huawei, smartphone Mate 40 Pro, slaví úspěch v žebříčcích za rok 2020. Uznání se dostalo také novým FreeBuds Pro, které časopis Chip vyhodnotil jako vítěze testu bezdrátových sluchátek. Server Mobilenet.cz zase zařadil mezi doporučené produkty roku 2020 chytré hodinky Wach GT 2 Pro.

Kromě toho redakce Mobilenet.cz ocenila tradičního šampiona mnoha žebříčků, smartphone Huawei Mate 40 Pro. Ten se společně s parťákem Huawei P40 Pro probil mezi nejlepší fotomobily roku 2020. Do kategorie „Maratonec“ server zařadil díky dlouhé výdrži hodinky Huawei Watch GT 2.

Na výbornou obstála v těžké konkurenci také sluchátka Huawei FreeBuds Pro. Ve velkém testu bezdrátových sluchátek v lednovém vydání časopisu Chip nenašla přemožitele a díky výdrži baterie, krátké době nabíjení, komfortnímu tvaru, aktivnímu potlačování hluku (ANC) a malým rozměrům si vysloužila prvenství.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 33letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.