Seriál Živí mrtví: Počátek konce se vrátí v dubnu

Druhá část 6. řady seriálu televizní stanice AMC Živí mrtví: Počátek konce se vrátí na televizní obrazovky 12. dubna ve 22:00. V nadcházejících dílech se objeví nové postavy, které ztvárnili, Keith Carradine, John Glover a Nick Stahl. Jeden z nových dílů série režírovala herečka Aisha Tyler, u nás známá především jako představitelka Dr. Tary Lewis v seriálu Myšlenky zločince.

V Praze dne 28. ledna 2021 – Televizní stanice AMC dnes oznámila návrat devítidílné druhé části šesté řady seriálu Živí mrtví: Počátek konce. Světová premiéra na AMC proběhne 12. dubna ve 22:00

V očekávaných nových dílech se můžete těšit na tři nové postavy, které hrají John Glover (Dobrá manželka, Smallvile, Strašidelné Vánoce), Nick Stahl (Carnivale, Terminátor 3: Vzpoura strojů, Sin City) a Keith Carradine (Paní ministryně, Fargo, Deadwood). Při natáčení epizody s číslem 613 do režisérského křesla zasedla herečka Aisha Tyler (Roswell, Myšlenky zločince).

Morgan (Lennie James) je ve své snaze zachránit zbývající členy skupiny ještě troufalejší než předtím. Mezitím se Virginia (Colby Minifie) se stále zoufaleji snaží najít svoji sestru a ochránit kolonii před silami, které jí ohrožují zvenku i zevnitř. Nové díly šesté řady odhalí vliv, jaký má život pod Virginiinou kontrolou na každého jednotlivého člena skupiny. V minulosti si mysleli, že jsou v podstatě rodina, bude to tak i nadále? Sledujte nové díly 6. řady a dozvíte se, která nová spojenectví budou vytvořena, které vztahy naopak nevydrží tlak okolností a poznáte proč věrnost a sounáležitost už nikdy nebudou jako dřív.

V seriálu Živí mrtví: Počátek konce hrají Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Maggie Grace, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Austin Amelio, Mo Collins, Alexa Nisenson, Karen David, Colby Hollman, Zoe Colletti, Jenna Elfman a Rubén Blades. Výkonným producentem kultovního seriálu je Scott M. Gimple, za jeho tvorbu jsou zodpovědní Andrew Chambliss a Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero a David Alpert. Seriál vzniká v produkci AMC Studios.

# # #

O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy.  Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.

O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.