Eaton Tour proběhne opět formou webcastů

Tradiční cyklus přednášek se po podzimním úspěchu a zájmu ze strany účastníků opět odehraje v online podobě

Praha 4. února, 2021: Od 9. února se zájemci mohou opět zúčastnit odborně technických online školení v rámci Eaton On-line Tour. Po velkém úspěchu z podzimu 2020, kdy se webcastů zúčastnilo více než 2 500 osob, se společnost Eaton rozhodla cyklus přednášek zopakovat. Každé úterý od 13 hodin tak budou opět probíhat živé webcasty. 

Interaktivní odborně-technická školení jsou určená pro konstruktéry, projektanty a elektrikáře, kteří v jejich rámci poznají novinky z produktového portfolia společnosti Eaton. Odborníci v rámci webcastů nabídnou také praktické ukázky a předají účastníkům své odborně-technické znalosti. Dostatečný prostor bude věnován dotazům. Po odvysílání budou mít účastníci k dispozici materiály ke stažení k danému tématu, archiv odvysílaných školení, možnost kontaktovat obchodního zástupce s dotazy na danou problematiku a podporu ze strany společnosti Eaton, která je připravená poradit s dotazy na emailové adrese podporacz@eaton.com.  

Mezi tématy se objeví například chytrá elektroinstalace a její ovládání z mobilu, základy k instalačním jističům a obloukovým ochranám, propojovací systémy Eaton, představení programu E-Config a další.

Společnost Eaton vždy organizovala mnoho přednášek a školení pro odborníky na nejrůznější témata jako elektroinstalace, projektování instalace, srovnávání různých systémů ovládání a mnoho dalších. Vzhledem k nové situaci na trhu, kterou způsobila pandemie koronaviru, změnil Eaton koncept školení, aby i v této situaci mohl nadále školit zájemce a pomáhat jim s dotazy na produkty a realizace. „Praktická školení pro odborníky považujeme za velmi důležitá, protože to je nejlepší způsob, jak ukázat kvalitu řešení, která naše společnost nabízí a také umožnit účastníkům, aby si je sami vyzkoušeli. Vzhledem k současné situaci jsme školení už na podzim přesunuli do online světa a byli jsme moc rádi, že i v tomto formátu přilákalo Eaton Tour tolik zájemců. Jsem si jistý, že účastníci budou spokojeni i s obsahem našeho jarního cyklu,“ řekl Ľuboš Reviľák, manažer marketingu pro Českou a Slovenskou republiku ve společnosti Eaton.

9. 2.   Představení programu E-Config16. 2. Návrh bytového rozváděče v programu E-Config23. 2. Kreslení liniových schémat v E-Configu2. 3.   Konfigurace výkonových jističů v E-Configu9. 3.   Chytré řešení pro spínání, stmívání, topení a rolety s ovládáním ze Smartphonu16. 3. Základy k proudovým chráničům23. 3. Proudové chrániče podrobněji30. 3. Základy k instalačním jističům6. 4.   Základy k obloukovým ochranám (AFDD)13. 4. Propojovací systémy Eaton

Program Eaton On-line Tour naleznete zde.

Přihlášky na školení jsou zdarma a bez  registrace. Pro spuštění školení stačí mít otevřenou stránku a školení se v daný čas spustí samo. Nezapomeňte se tedy v daný čas připojit na stránky Eaton, kde bude vysílání probíhat. 


Pro připojení ke školení klikněte zde.

O společnosti

Společnost Eaton se zaměřuje na zlepšování kvality života a životního prostředí využíváním technologií a služeb v oblasti řízení energie. Poskytujeme udržitelná řešení, která našim zákazníkům pomáhají řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii bezpečněji, efektivněji a spolehlivěji. Naše tržby v roce 2019 dosáhly 21,4 miliardy amerických dolarů. Naše výrobky dodáváme zákazníkům ve více než 175 zemích. Máme přibližně 95 000 zaměstnanců. Pro více informací navštivte www.eaton.com

Chcete-li být informováni o posledních novinkách, můžete nás sledovat i na Twitteru (@ETN_EMEA) nebo na LinkedIn (Eaton EMEA).