Slavný Super Bowl je tady. Přímý přenos odvysílá O2 TV na stanici Premier Sport

4.2.2021 – Tradičně nejsledovanější televizní událost v USA neunikne ani českým fanouškům. Dlouho očekávané finále ligy amerického fotbalu odstartuje v neděli 7. února ve 23:30 v O2 TV na stanici Premier Sport. V letošním Super Bowlu se představí Tampa Bay Buccaneers, která bude mít jako první tým v historii výhodu domácího prostředí, a vítěz minulého ročníku Kansas City Chiefs. Diváci stanice Premier Sport se mohou těšit na český komentář nebo na rozsáhlé předzápasové studio.

.

V neděli od 23:30 čeká na fanoušky 45 minutové studio, které ve složení Jindřich Rajchl, Jan Štiegler, Ondřej Horák a Ladislav Fabo přinese kompletní předzápasový servis, včetně analytických rozborů a zajímavých postřehů. O poločase nebude chybět ani slavná halftime show, při které padají rekordy jak ve sledovanosti, tak ve vynaložených finančních částkách za reklamu. Odhaduje se, že cena televizní reklamy letos překoná všechny historické milníky, za 30 vteřin zaplatí inzerenti takřka šest milionů dolarů.

Super Bowl s pořadovým číslem 55 nabídne také souboj hvězdných quarterbacků. Na jedné straně pětadvacetiletý Patrick Mahomes z Kansas City, jenž patří mezi nejlépe placené sportovce světa, na straně druhé Tampa Bay s legendárním Tomem Bradym, pro kterého to bude rekordní desátá účast v Super Bowlu.

Bitva o krále NFL se uskuteční na stadionu Raymonda Jamese v Tampě na Floridě. Kvůli pandemii koronaviru bude výrazně omezena kapacita, do hlediště by se mělo dostat pouze 22 tisíc diváků.

Jak sledovat Super Bowl v O2 TV?

Kanál Premier Sport, jehož hlavním tahákem je vedle NFL také nejvyšší anglická fotbalová soutěž Premier League, je součástí tarifů O2 TV Stříbrná a O2 TV Zlatá. Další možností je pořízení balíčku O2 TV Sport Pack, kdy za necelých dvě stě korun měsíčně získá každý přístup k programům O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport a ČT sport.

O O2 TV

Počet služeb některého z tarifů O2 TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. prosinci 2020 celkem 529 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.