Rubikon PR začíná pracovat pro Proficio

Rubikon PR se nově stará o komunikaci strategické agentury Proficio, jedné z nejrychleji rostoucích technologických firem ve střední Evropě*. Rubikon PR bude pro Proficio zajišťovat komunikaci s médii, cílem spolupráce je pak analýza a komunikace zajímavých dat z trhu, zviditelnění jednotlivých expertů společnosti a edukace v oblasti témat, jakými jsou třeba Business Intelligence či strategie a kreativita v marketingu.

„Za 7 let jsme ušli kus cesty k tomu stát se zkušenými konzultanty ve všech oblastech marketingu. K dalšímu posunu a zvyšování naší expertízy si přibíráme povolané partnery, abychom dosavadní zkušenosti dobře zúročili a nasbírali nové. Šimon a jeho tým mají v technologiích a v našem oboru hlubokou znalost. Proto se velmi těšíme na společnou práci, její výsledky a otevření nových příležitostí,“ říká Petr Halík, CEO strategické agentury Proficio.

„Agentura Proficio má ambici stát se jednou z předních strategický agentur v Česku. Rozhodla se začít aktivně komunikovat, a to ve spolupráci s námi. Věřím, že jsme Petra a jeho tým přesvědčili relevantními zkušenostmi s komunikací v tomto oboru i kvalitou našeho týmu. Proficio je na českém trhu špičkou ve svém oboru a proto si zaslouží více místa v podvědomí jak široké, tak odborné veřejnosti a s tím související pozornost médií,“ dodává Šimon Rákosník, Managing Partner v agentuře Rubikon PR.

Agentura Proficio se tímto zařadí mezi e-commerce a technologické klienty, na které se Rubikon PR zaměřuje. O komunikaci se bude starat Patricie Turková.

*https://www2.deloitte.com/cz/cs/pages/technology-media-and-telecommunications/articles/zebricek-deloitte-technology-fast-500-2019.html

O Proficiu:

Strategická agentura Proficio vznikla v roce 2013, jejím zakladatelem a CEO je Petr Halík. Proficio patří mezi 16 klíčových agentur Googlu a je nejen certifikovaná Sklik agentura, ale také specialistou na Zboží.cz a Heureku. Získala i prestižní status Facebook Marketing Partner a v neposlední řadě patří mezi partnery Bidding Fox. Společnost je specifická svou komplexní nabídkou služeb. V roce 2020 se Proficio sloučilo s webovým studiem Porta Design. Proficio tak v tandemu zajišťuje full service – od UX a výkonnostních kampaní přes SEO až po správu sociálních sítí či videoprodukci. Mezi klienty agentury patří například VELUX, Sanitino, Ytong, SportObchod, Student Agency, Deichmann, Pneuboss nebo Konica Minolta.Více informací na: www.proficio.cz