Lepší.TV výrazně rozšířila svou programovou nabídku při stejné ceně předplatného

Hned ze startu nového roku 2021 poskytovatel sledování televize přes internet Lepší.TV, rozšířil svou programovou nabídku o 3 sportovní, 2 dětské, 2 hudební a 1 zpravodajskou stanici. Všechny novinky jsou součástí základního balíčku a cena zůstala nezměněna, tj. 199 Kč/měsíčně. V tuto chvíli Lepší.TV nabízí celkem 124 TV stanic a novinka se týká stanic.

Arena Sport 1 + Arena Sport 2

Vysílaní tvoří exkluzivní přímé přenosy a záznamy ze širokého spektra domácích i zahraničních sportů, ale i pravidelné magazíny a pozápasové hodnocení. Sporty, které momentálně převažují na Arena Sport je fotbal, házená a stolní tenis.

Auto Motor Sport

Stanice vysílá televizní programy se zaměřením na motoristy. Program je jedinečný svým obsahem a nabízí automobilovým nadšencům nepřetržité zprávy o technologických novinkách v automobilovém průmyslu, rozhovory či dokumenty. Programovou strukturu doplňují rozsáhlé testování automobilových novinek. 

Nick Jr. + Nicktoons

Nicktoons, Nick Jr. spolu s Nickelodeon na Lepší.TV nabízí největší výběr zábavných animovaných seriálů pro děti každého věku, a to každý den, po celý den. Těšit se můžou na seriály, jako je Spongebob v kalhotách, Želvy Ninja, Tučňáci z Madagaskaru, ToonMarty, Chlebáci nebo Alvin a Chimpunkové.

Jazz TV + TV Bratislava + Šlágr TV

V základním balíčku přibyly ještě dvě další stanice, a to hudební Jazz TV a zpravodajská TV Bratislava. Po delším čase se do slovenské programové nabídkynavíc  vrátil i Šlágr TV, který vysílá lidové písně a dechovou hudbu. 

V Lepší.TV se neustále snažíme přidávat nové zajímavé stanice pro naše diváky, a přitom zachovat stávající cenu předplatného. Není to lehké, ale je pro nás zásadní balíček neustále vylepšovat,“ komentuje situaci Pavel Górecki, ředitel skužby.

Služba Lepší.TV je aktuálně dostupná na měsíc jen za 1 Kč, a to včetně vylepšeného balíčku HBO o stanice Cinemax a Cinemax 2. Samozřejmě bez závazku.