Romantická procházka může trvat i víc než 10 000 kroků! Je tady speciální valentýnská nabídka od Huawei

I když bude letošní Den svatého Valentýna jiný než ty předchozí, můžete si ho udělat zajímavější než kdy dříve. Procházka zasněženou ulicí, společné cvičení jógy nebo ranní běhání, to vše jsou romantické a zároveň zdravé způsoby, jak oslavit svátek lásky. Stále si nejste jisti, jak překvapit svého blízkého? Společnost Huawei přichází se speciálními slevami na sluchátka Huawei FreeBuds Pro nebo hodinky Watch Fit a Huawei Watch GT 2. Navštivte e-shop společnosti Huawei, kde najdete perfektní dárek na Valentýna.

Den svatého Valentýna je skvělou příležitostí k naplánování nezapomenutelných chvilek se svou drahou polovičkou. Kombinace fyzické aktivity a špetky romantiky nejenže zrychlí vaše srdce, ale hlavně vás ještě víc sblíží. Proto stojí za to vynaložit trochu úsilí, zejména během Valentýna, abyste partnerovi ukázali, že vám na něm záleží. Dokonalý dárek vyrobený na míru vašim milovaným se navíc stane třešničkou na valentýnském dortu.

Není žádným překvapením, že společnost Huawei letos znovu připravila lákavou nabídku na sv. Valentýna, která vám pomůže najít ideální dárek pro vaši milovanou osobu. Stačí navštívit e-shop Huawei, využít speciální slevu a nezapomenutelné překvapení je na světě.

Hýbejte se s láskou

Po boku drahé polovičky uteče i 10 000 kroků během okamžiku. Romantická atmosféra v kombinaci s tím pravým zařízením udělají z výzvy potěšení. Hodinky Huawei Watch GT 2 počítají všechny vaše kroky a výsledky okamžitě ukážou. Budete ohromeni, jak rychle se dostanete přes hranici 10 000, která bývá označována jako denní standard zdravého životního stylu.

Zpříjemněte si Valentýna s Huawei

Jste vy a váš partner soutěživí? Pokud ano, vyzvěte se v jednom ze svých oblíbených sportů, podejte maximální výkon a nakonec porovnejte výsledky. A pokud vás partner porazí, nezoufejte – jeho radost je přece i tou vaší!

Podpora hodinek Huawei Watch GT 2 usnadňuje nejen procházky na dlouhé vzdálenosti, ale i sportovní tréninky. Chytré zařízení s pokročilou technologií sledování sportu vám umožňuje sdílet data s partnerem, což zároveň působí jako skvělá motivace. Chytré hodinky navíc sledují váš zdravotní stav, včetně kvality spánku, saturace krve a úrovně stresu, aby zlepšily vaše duševní rozpoložení i a pozvedly energii během celého dne. 

Každý uživatel Huawei Watch GT 2 si také může pomocí vyměnitelných řemínků přizpůsobit vzhled hodinek tak, aby odpovídaly různým druhům oblečení nebo náladě. Speciálně na den svatého Valentýna představila společnost Huawei jedinečné hodinky Watch Face inspirované láskou.

Sportování v rytmu lásky

Ranní běhání s rytmem vašich oblíbených romantických písní zní jako ideální začátek dne svatého Valentýna, že? Pokud ale s partnerem rádi vystupujete ze své komfortní zóny, nastává ideální čas vyzkoušet novou aktivitu. Lezení na stěnu, koupel v zamrzlém jezeře nebo běžkování v lese – s podporou milované osoby je možné všechno, zvláště v tento speciální den. 

A to není jediná výhoda společného plnění sportovních výzev. Při cvičení s partnerem se uvolňují endorfiny a oxytocin (hormon lásky), což je mix, který zlepší náladu, upevní váš vztah a k tomu zpříjemní trénink. Jak dokazují četné studie, sport nám nejen pomáhá cítit se lépe, ale také nám pomáhá v lásce.

Sportovat bez rušení je snadné. Díky bezdrátovým sluchátkům Huawei FreeBuds Pro a jejich chytrému systému aktivního potlačení hluku (ANC) se žádný nežádoucí ruch z okolí nedostane k uchu. Huawei FreeBuds Pro poskytuje díky propracovanému basovému systému zvuk bohatý, dynamický a silný.

Ruční ovládání Huawei FreeBuds Pro je nepostradatelné při běhu i chůzi. Přetažením, poklepáním nebo sevřením můžete snadno zvýšit nebo snížit hlasitost, přijímat hovory nebo přeskočit píseň.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 33letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.