Přední evropská digitální agentura Nodes se mění v globální Monstarlab

Praha, 4. březen 2021 – Respektovaná společnost Nodes, lídr mezi digitálními agenturami, se doširoka rozrůstá a přechází pod značku Monstarlab. Rebrandingem posiluje svou pozici na globálním trhu a kromě změny názvu došlo navíc k redesignu vizuální korporátní identity. Česká pobočka se bude i nadále soustředit na práci pro klienty z Velké Británie, Nizozemí, Německa, Dánska a Středního Východu. Tým vyniká díky talentovaným vývojářům a disponuje těmi nejlepšími technologickými, designovými a poradenskými schopnostmi na poli globální digitální konzultace. 

„Spojení společností umožňuje poskytovat naše služby v opravdu globálním měřítku, s využitím maximálního potenciálu našeho týmu a rozsáhlých zkušeností s klienty z celého světa. Jsem hrdý na to, že česká pobočka Monstarlab hraje v tomto směru klíčovou roli a angažuje se v pomoci s globálními iniciativami,” komentuje rebranding Dominik Hádl, SVP CIO EMEA & Americas, Monstarlab.

„Nodes je pro skupinu společností sdružených pod značkou Monstarlab opravdu velkým přínosem. Jsem nadšený z toho, že se nám tyto týmy lidí daří integrovat do naší rozrůstající se Monstarlab rodiny. Ta čítá na 1200 zaměstnanců v rámci 16 různých trhů. Klienti Monstarlab tak mají tu výhodu, že pro ně pracují špičkové týmy napříč doslova celým světem,“ říká Hiroki Inagawa, Monstarlab Global CEO

Společnost Nodes byla založena v roce 2008 a stala se jednou z nejzajímavějších a nejinovativnějších digitálních agentur v Evropě. S obchodním modelem zahrnujícím poradenství, kreativitu, technologie a dodávky Nodes zaměstnává více než 150 lidí. Mezi jejich klienty patří společnosti jako Avon, HSBC, Fujitsu, BBC, Kerzner a The Prince’s Trust. Nodes se stala v roce 2017 první akvizicí Monstarlab mimo Asii. 

Česká pobočka pod vedením Dominika Hádla má na starosti podporu vnitřních vývojových procesů v rámci celé skupiny Monstarlab. ,,Cílem je vybudovat u nás tzv. Centre of Excellence. To znamená, že se z nás stane klíčové jádro, které bude nastavovat procesy napříč skupinami v Americe, Asii a Evropě. V současnosti u nás najdete pozice jako globální Head of IT nebo Information Security Officer. V Českých IT odbornících se skrýva neuvěřitelný talent, a ten chceme v Monstarlab rozvíjet na maximum,” vysvětluje Dominik Hádl SVP CIO EMEA & America, Monstarlab.

Začátkem tohoto roku byla společnost Monstarlab na 174. místě žebříčku Financial Times v kategorii „High-Growth Companies Asia-Pacific 2020“. 

Web a sociální sítě:
oficiální web: www.monstar-lab.com/global
LinkedIn: www.linkedin.com/company/monstarlab


O Monstarlab Česká republika: 
Monstarlab Czech Republic byla založena v Praze roku 2018. Během pár měsíců se stala nejdůležitějším vývojářským centrem v EMEA regionu se zaměřením na mobilní, webové a serverové aplikace. V roce 2020 upevnila své postavení v rámci celosvětové skupiny Monstarlab díky umístění vedení klíčových divizí společnosti jako jsou IT, Security, Service Management a Business Intelligence.