Televize Kuki láká na rekordní sezonu Formule 1

Brno, 24. března 2021 – Dvaasedmdesátá sezóna Formule 1 už klepe na dveře. Závodníci absolvují rekordních 23 závodů, nejvíce v historii soutěže. Rekordní bude dle předpokladů televize Kuki i sledovanost. Všechny přenosy, včetně Velké ceny Bahrajnu, která letošní sezonu odstartuje již v neděli 28. března, budou moct naladit diváci Kuki na kanálech Sport 1 HD a Sport 2 HD v rámci tarifu Kuki větší. K dispozici je i možnost zpětného zhlédnutí.  

Rychlostí nabitý rok 2021 odstartuje již v neděli 28. března Velkou cenou Bahrajnu. Internetová televize Kuki nabízí možnost sledovat všechny závody ve vysokém rozlišení na kanálech Sport 1 HD a Sport 2 HD a očekává velký nárůst sledovanosti. „Během loňské Velké ceny Rakouska, která sezonu odstartovala, sledovalo kanál Sport 1 HD o 454 % domácností více ve srovnání s měsíčním průměrem. Stejně jako loni pak televize Kuki nabízí možnost zhlédnout přenosy zpětně, což fanoušci například v případě Velké ceny Austrálie vzhledem k velkému časovému posunu jistě ocení,“ říká Lukáš Pazourek, marketingový ředitel televize Kuki.

Loňský ročník silně poznamenala koronavirová pandemie, kdy bylo celkem 13 závodů kompletně zrušeno. I letošní sezona se ale vyznačuje několika zajímavostmi. Závod se například premiérově pojede v Saúdské Arábii, po dlouhých 36 letech pak královna motorismu opět zavítá do Nizozemska. Oproti loňskému roku naopak piloti nepojedou Velkou cenu Turecka nebo Toskánska. I přesto se ale s celkem 23 závody jedná o nejnabitější sezónu v historii šampionátu.

O tom, že půjde o napínavý seriál závodů, ve kterém nebude nouze o napětí a emoce, je přesvědčený i dlouholetý komentátor závodů Formule 1 Tomáš Richtr: „Do letošní sezony vstupují velká a pozoruhodná jména. Vrací se Fernando Alonso, mistr světa z let 2005 a 2006, známý také jako muž, který z trůnu sesadil Michaela Schumachera. Dnes již sedminásobný mistr světa Lewis Hamilton se pak pokusí získat jako první závodník v historii rekordní, osmý titul.“ 

Kanály Sport 1 HD a Sport 2 HD jsou součástí tarifu Kuki větší. Pro ty, kteří s jeho pořízením ještě váhají, je pak k dispozici televize Kuki na zkoušku po dobu 14 dní zcela zdarma. 

O společnosti

Internetová televize Kuki je unikátní, ryze česká IPTV služba, která nabízí sledování televizního obsahu. Kromě více než 33 000 pořadů, které jsou k dispozici na 146 TV kanálech, nabízí možnost zhlédnutí až 7 dní nazpět, TV archiv nebo videopůjčovnu. Divákům umožňuje velkou míru přizpůsobení v podobě svobodné volby skladby TV kanálů nebo uživatelských profilů. Kromě České republiky působí i na slovenském trhu. Provoz i vývoj Kuki zajišťuje společnost SMART Comp. a.s., poskytovatel internetové služby pod značkou netbox a IPTV služby pod značkou Kuki.

Web ǀ Facebook ǀ Twitter ǀ Instagram