Oslavte příchod jara s Mi Fan Festivalem od Xiaomi! Začíná 6. dubna

Jaro je konečně tady! Také jste se už těšili, jak lepší počasí a silnější sluníčko udělají procházky v přírodě ještě o něco krásnějšími? Možná máte dokonce v plánu první jarní běhání. Značka Xiaomi, kterou v České republice distribuuje společnost Witty Trade s.r.o., si připravila pro všechny z vás slevové šílenství v rámci akce Mi Fan Festival. Mi Fan Festival je totiž hlavně oslavou fanoušků Xiaomi a jejich sdílením společných zkušeností, jak jim samotným produkty Xiaomi zlepšili život, nebo také jejich rodinám a přátelům. Při této příležitosti Xiaomi zlevňuje většinu svých produktů až o 20 %. 

Hurá na čerstvý vzduch!

Každý z nás přesně ví, kdy ho skutečně potřebuje. Práce nám padá na hlavu, do uklízení se nám nechce a jsme unaveni. V takových chvílích však nestačí otevřít okno, aby čerstvý vzduch mohl dovnitř. Úplnou úlevu nepřinese ani sezení na balkóně, či chození dokola po zahradě. Chce to vyrazit ven! S čerstvým vzduchem má přijít i čistá hlava, a to jde nejlépe na pořádné procházce nebo výletě do přírody. Teprve tam můžete opravdu v klidu přemýšlet a užívat si společné okamžiky s rodinou. Jestli znáte okolí svého bydliště jako své boty, můžete naopak přemýšlet nad elektrickou koloběžkou od Xiaomi. Mi Electric Scooter doslova rozšíří vaše obzory a zvládnete s ní i delší trasy. Ve variantě Essential, kterou v rámci festivalu pořídíte se slevou 20 % (konečná cena 7 190 Kč), zvládne koloběžka dojezd až 20 km! K dispozici jsou samozřejmě i výkonnější varianty.

Pokud si do domu přeci jen pustíte čerstvý jarní vzduch, tak je dost pravděpodpobné, že se vám podlaha pokryje prachem a pylem. Abyste nemuseli neustále vytahovat a pouštět vysavač, tak si pořiďte Mi Robot Vacuum-Mop od Xiaomi.  V rámci Mi Fan Festivalu na něj dostanete ihned slevu 20 %, tedy za cenu 5 590 Kč! 

Hledejte nádherné detaily ve svém okolí!

Malí i velcí fotografové využívají rádi vycházky a pobyt v přírodě ke zdokonalení svých uměleckých schopností. Je za tím ale opravdu touha stát se nejlepším fotografem všech dob? Pro někoho určitě ano, ale mnohem více jde o příležitost se zastavit a zaznamenat si ten daný okamžik. Stačí precizně zaostřit, možná trochu přidat světlo… A cvak! Zážitek, který by jinak zůstal jen pro vaše oči, máte už napořád a můžete ho i sdílet s přáteli.

Jde tedy o chvilku soustředění, díky které zapomenete na ten rychlý svět okolo. Aby se vaše vzpomínky těšili té největší kvalitě, tak v rámci Xiaomi Mi Fan Festivalu s kódem MiFan dočkáte úžasných slev na spoustu špičkových smartphonů! Mezi nimi například speciální edice úplné novinky na trhu, Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Kromě hlavního objektivu nabízí i ultra-širokoúhlý pro dechberoucí záběry krajiny a pro skutečné fajnšmekry je tu makro objektiv. U něj nabývá soustředění a cit pro detail úplně nového významu, protože s ním dokážete krásně vyfotit věci i z úplné blízkosti. Na Xiaomi.cz můžete hodit očkem i po dalších zlevněných modelech, v akci je například i loňský top-model Mi 10T Pro za zvýhodněnou cenu 11 990 Kč v paměťové variantě 8+128 GB.

Pohybem ku zdraví, na tom se už nic nezmění!

Asi všichni už jsme takovou poučku o pohybu či sportu někdy slyšeli. V průběhu Mi Fan Festivalu, který probíhá od 6. do 18. dubna, budeme slavit ještě jedno důležité datum, které se s pořekadlem pojí. Na 7. dubna připadá Světový den zdraví.

Samozřejmě se o své zdraví musíme starat pravidelně po celý rok. Světový den k takové příležitosti ale může leckoho přesvědčit, aby se nad vlastním životním stylem zamyslel a třeba našel prostor pro zlepšení. A pokud mezi takové lidi patříte a plánujete si během dvoutýdenního Mi Fan Festivalu najít více času na sebe a třeba i něco nakoupit, určitě vás potěší, že akce se vztahuje také na dva modely chytrých hodinek.

Chytré hodinky Mi Watch a Mi Watch Lite nejsou jen další displej vašeho telefonu. U modelu Mi Watch to dokazuje i jejich 16denní výdrž. Se zapnutým GPS a při sportu zvládne i 50 hodin! Automaticky detekují cvičení, takže máte přehled o svém pokroku a můžete čerpat motivaci k lepším výkonům. Další zdravotní funkcí je neustálé sledování vašeho srdečního tepu a sledování hladiny kyslíku v krvi. Díky tomu můžete monitorovat každý svůj den i noc a dozvědět se třeba o tom, jaké situace vaše tělo nejvíce stresují. Stres bývá někdy přirovnáván k nejrozšířenější civilizační chorobě, takže by vám možná jeho sledování mohlo napovědět, jak ho lépe zvládat. V náročných situacích vás dokonce hodinky Mi Watch provedou dechovým cvičením, abyste se za pár minut už cítili mnohem lépe.

Nezbývá než popřát krásné chvíle na čerstvém vzduchu, šťastnou ruku při hledání těch správných detailů s makro-objektivy a v neposlední řadě hodně zdraví! Dvoutýdenní Mi Fan Festival startuje dnes 6. dubna, tak si ho nenechte ujít… Akce trvá do 18. 4. 2021. 

O XIAOMI 

Xiaomi je nejrychleji expandující značka elektroniky a smartphonů. Na českém trhu působí Xiaomi oficiálně od září 2017. Jedním ze dvou oficiálních distributorů značky Xiaomi je pro Českou republiku společnost Witty Trade s.r.o., která disponuje oficiální licencí pro distribuci produktů. Oblíbenost značky, která se vyznačuje hlavně excelentním poměrem cena/výkon, roste v ČR raketovým tempem. Chytrý telefon Xiaomi vlastní každý šestý Čech. Chytré hodinky nebo náramek této značky pak dokonce každý druhý. Xiaomi je v současné době čtvrtou největší světovou značkou smartphonů a založila největší světovou platformu pro spotřebitele IoT s více než 132 miliony inteligentních zařízení (bez započtení smartphonů a notebooků) připojených k její platformě. V současné době jsou produkty Xiaomi přítomny ve více než 80 zemích a regionech po celém světě a mají vedoucí postavení na mnoha trzích.Více informací: www.xiaomi.cz