Telly představuje výhody členství v novém věrnostním klubu

Věrnost se vyplatí. A věrnost s Telly se vyplatí dvojnásob, protože nový Telly klub má odměny pro stálé zákazníky. Dárky jsou připraveny i pro ty, kteří přecházejí na Telly balíček z původní DIGI nabídky. 

Jak Telly klub funguje

Výhody věrnostního programu může využívat každý zákazník Telly s balíčkem Malý, Střední, Velký nebo Sport. Po celý rok neomezeně mohou zákazníci uplatnit slevu 20 % do Telly shopu a získávat odměny u Telly partnerů. K tomu na ně jednou ročně čeká dárek. Do Telly klubu se mohou zapojit i zákazníci, kteří mají původní DIGI nabídku a přecházejí na některý z Telly balíčků. Tito zákazníci navíc jako dárek získají powerbanku a ponožky.

„Spuštění Telly klubu jsme na začátek dubna k prvním narozeninám, abychom odměnili první věrné zákazníky, kteří jsou s námi už rok a kterým jsme při rebrandingu věrnostní program slíbili. Nabídku odměn budeme postupně rozšiřovat a obměňovat,“ říká Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly.

Dárek každý rok

Za 365 dní s Telly si každý věrný zákazník může ke stálým odměnám vybrat speciální výroční dárek navíc. Na výběr bude mít například dárkovou kolekci Telly, slevu na předplatné nebo možnost rozšířené nabídky programů. Konkrétní výhody naleznou zákazníci ve své Telly zóně nebo na Telly.cz/klub.

 „Vydali jsme se cestou odměňování a transparentní komunikace. Než abychom zákazníky vázali smlouvou, dáváme jim každý rok dárek,“ doplňuje Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly.

Zákazníci Telly mají k dispozici až 129 programů, z toho 79 v HD, a mohou Telly sledovat na 4 různých zařízeních. Telly nabízí příjem televizního signálu prostřednictvím satelitu nebo přes internetové připojení. Internetovou Telly naladíte s využitím set-top boxu Arris na každém televizoru. Kromě toho lze televizi Telly sledovat v aplikacích pro chytré televizory Samsung, LG, Android TV, dále na Apple TV, Xboxu, Chromecastu nebo na Android set-top boxech. Sledovat můžete i prostřednictvím webového prohlížeče (Chrome, Firefox, Edge, Opera a dalších) a na mobilech a tabletech Android, iOS, iPadOS a Windows 10. Internetovou Telly lze sledovat ve vysokém rozlišení i v místech se slabším internetem, protože k HD obrazové kvalitě postačuje nízká rychlost připojení již od 3,5 Mbps.

O Telly s.r.o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo MMA zápasy UFC a wrestling WWE. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.