Pořad COOL Esport má novou tvář. Na televizní obrazovce se představí Xnapy, jeden z největších českých streamerů

Již tři roky se na televizní obrazovce mohou diváci setkávat s pořadem COOL Esport, v němž jsou pro ně během necelé půlhodiny připraveny zásadní novinky, zajímavosti i rozhovory ze světa soutěžního hraní videoher. Tým PLAYzone, který stojí za produkcí, nyní hlásí novou posilu. Tou se stává jeden z nejznámějších a nejsledovanějších českých streamerů, Petr „Xnapy“ Jirák. Ten doplní stálou moderátorku Karin Dietiovou. Poprvé se nová dvojice představí divákům 7. dubna ve 23.20 na televizní stanici Prima COOL.

Petr Jirák alias Xnapy patří dlouhodobě mezi nejúspěšnější české streamery a komentátory hry League of Legends. Velmi populární je také jeho YouTube kanál, který k dnešnímu dni zaznamenal již více než 31 milionů zhlédnutí. Na Twitchi se navíc může pochlubit dalšími více než 13 miliony zhlédnutí svých streamů. Nyní se Xnapy oficiálně stává členem týmu pořadu COOL Esport, který na televizní stanici běží nepřetržitě od roku 2018. 

Xnapy v pozici moderátora nahradí Ondřeje „Lelka“ Kvardu. S Xnapym se na televizních obrazovkách bude pravidelně objevovat také stálá moderátorka pořadu Karin Dietiová, která v současnosti působí také jako šéfredaktorka největšího esportového portálu PLAYzone, a zároveň je historicky nejúspěšnější českou hráčkou titulu StarCraft.

„Petrova energie, schopnost oslovovat a bavit diváky spolu s jeho dlouhodobě úspěšných působením nejenom v esportové komunitě nám potvrzují, že jde o ideální volbu. Všechny fanoušky soutěžního hraní bych chtěl pozvat ke sledování nových dílů. Pořad COOL Esport vstupuje do své nové etapy a my pro naše diváky připravujeme i další novinky, na které se mohou v příštích měsících postupně těšit,“ prozrazuje Lukáš Pleskot, výkonný ředitel společnosti PLAYzone.

Vysílací časy COOL Esport

Středa 7. 4. ve 23.20 – premiéra nového moderátora

Sobota dopoledne – první repríza

Neděle noc – druhá repríza

Pátek dopoledne – třetí repríza

Na oficiální video představující nového moderátora se můžete podívat ZDE.

Fotografie ve vysokém rozlišení naleznete ZDE.

Oficiální facebookové stránky pořadu: https://www.facebook.com/coolesport.

O PLAYzone

Agentura PLAYzone se zaměřuje na pořádání herních eventů, online marketing v herní komunitě, profesionální živé přenosy z herních i neherních akcí a také každoroční pořádaní Vodafone Mistrovství České republiky v počítačových hrách a Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách, která jsou považována za vrcholné esportové akce roku. Velkou aktivitou je také portál PLAYzone.cz, jenž je nejnavštěvovanějším herním portálem na českém internetu a jehož náplní je každodenní pořádání turnajů a zpravodajství z domácího i zahraničního světa progamingu, společně s celou řadou komunitních aktivit. V roce 2019 se strategicky spojil se stanicí Prima COOL. Cílem tohoto spojení je rozvoj e-sportu a dále pak zatraktivnění televizního a online vysílání na Prima COOL.