Zůstaňte v rytmu se sluchátky Huawei FreeBuds 4i! Díky dlouhé výdrži baterie pustíte nabíjení z hlavy

Také si nedokážete představit odchod z domova bez sluchátek v uších a poslechu oblíbené hudby, která udává rytmus vašeho dne? Aby byl zážitek z poslechu co nejpůsobivější, jsou ideální volbou bezdrátová a zároveň vysoce kvalitní sluchátka. Při výběru bychom si měli všímat těch, které nám umožní vychutnávat si oblíbené skladby, podcasty či audioknihy po celý den. Jedněmi z takových jsou i Huawei FreeBuds 4i, které vydrží hrát na jedno nabití dlouhých 10 hodin.

Potřeba poslouchat hudbu mezi lidmi roste. Jak to víme? Stačí se podívat na statistiky platforem pro streamování hudby i stále rostoucí segment bezdrátových sluchátek. Hlavním problémem dnešních bezdrátových zařízení je nicméně výdrž baterie. Kolikrát jste viděli někoho vyndat sluchátka z pouzdra a hned je vystrašeně vrátit zpět, protože jsou skoro vybitá? Zato Huawei FreeBuds 4i a jejich 10hodinová výdrž, to je úplně jiná písnička!

Nepřerušujte svůj rytmus

Jaký vliv má hudba na naši náladu? Vědci prokázali, že muzika nepopiratelně působí na lidské pocity, takže si posluchači intuitivně vybírají hudbu, která je pro ně ta pravá. Pocity přívalu energie nebo pohody určují, proč se lidé rozhodují pro daný druh hudby, jež přispívá k požadovanému emočnímu stavu. Hudba totiž navozuje vzpomínky a vyvolává určité myšlenky, ale také ovlivňuje kardiovaskulární a dýchací systém. Dopad hudby na to, jak se cítíme, se mimo jiné využívá při tvorbě filmů, jejichž cílem je právě vytvoření specifické nálady.

Pokud se cítíte špatně, pustíte si většinou něco, co vás rozveselí. Tato metoda se používá i během psychoterapeutických sezení a pomáhá léčit úzkostné poruchy. Hudba se ale také využívá při kultivaci růstu některých skleníkových rostlin. Malá zajímavost: ukázalo se, že rostliny rostou rychleji, když jim k tomu hraje heavy metal.

Jelikož je muzika pro život nezbytná, poteřbujeme mít možnost poslouchat své oblíbené rytmy kdykoliv. Určitě vás ale kolikrát překvapilo, jak rychle se vašim bezdrátovým sluchátkům vybila baterie. Naštěstí existuje jednoduché řešení. Objevte bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds 4i, která vydrží hrát na jedno nabití 10 hodin v kuse. Díky rychlému nabíjení mohou nová sluchátka od Huawei nabídnout další 4 hodiny poslechu za pouhých 10 minut nabíjení. Dohromady s nabíjecím pouzdrem navíc dosáhnete až 22 hodin přehrávání hudby nebo 14 hodin hlasového hovoru.

Nepropásněte ani krok

Moderní člověk se potřebuje dynamicky rozvíjet a užívat si života naplno. Čas mezi odjezdem z domu a návratem je plný mnoha výzev, z nichž mnohé jsou pozitivní. Možná jste začali běhat, abyste se na jaře cítili lépe. Nebo jste se rozhodli třeba pro online kurz vaření? Ať je vaší novou oblíbenou činností cokoliv, čas na vlastní rozvoj ubíhá ještě příjemněji s poslechem vaší oblíbené hudby.

Dokonalé soustředění vám umožní FreeBuds 4i a jejich systém prostorového zvuku. Díky novým mikrofonům a senzorům budete uprostřed dění pokaždé, když si sluchátka umístíte do uší. Nové FreeBuds 4i jsou navíc vybavené speciálním systémem prostorového potlačování šumů (ANC). Jediným stisknutím se můžete odříznout od ruchů a filtrovat pouze zvuk, který vás zajímá.

Jak to funguje? K dosažení aktivního potlačení šumu využívají nové FreeBuds mikrofony k detekci okolního ruchu a přijímají aktivní algoritmy k jeho potlačení vytvořením inverzních akustických vln, které hluky ruší. Kvalita zvuku není ohrožena, navíc když je ANC zapnuté, pomáhá snižovat tlak v uších.

Sluchátka pod kontrolou

Poslech hudby je nejen dokonalým způsobem, jak se dobře zabavit nebo zlepšit náladu, ale také skvělá pomůcka pro soustředění nebo relax po náročném dni. Proto je dobré vědět, že správně zvolená muzika může uklidnit mysl a dokonce urychlit učení. Při poslechu hudby se totiž náš srdeční rytmus přizpůsobuje tempu písně. Klidná hudba zpomaluje vaše dýchání, snižuje srdeční frekvenci, krevní tlak a dokonce i hladinu kortizolu, stresového hormonu.

K tomu lze využít výhod moderní technologie. Nezapomeňte, že obě sluchátka FreeBuds 4i mají zabudovaná kapacitní čidla pro intuitivní dotykové ovládání, podporovaná pokročilým algoritmem pro přesnější odezvu. Přehrávejte hudbu, telefonujte a filtrujte hluk, to vše pomocí několika jednoduchých gest. Pro spuštění a pozastavení přehrávání, případně přijetí nebo ukončení hovoru stačí dvakrát klepnout na sluchátko. Dlouhým podržením zapnete nebo vypnete systém ANC a spustíte režim Awareness.

Povrch sluchátek je navíc pokrytý vysoce lesklým povrchem, který odpuzuje nečistoty a brání oděrkám. Speciální anti-mistouch algoritmus zase pomůže uživatelům vyvarovat se akcí spuštěných nechtěným dotykem.

Plná konektivita

Nebojte se používat FreeBuds 4i s jakýmkoli zařízením dle libosti a bez ohledu na operační systém vašeho smartphonu. Nová sluchátka Huawei se snadno připojí ke všem telefonům běžícím na ekosystémech iOS i Android a poskytují tak dokonalý zvukový zážitek pro každého.

Co si pustit do sluchátek? 

Trh s aplikacemi Huawei AppGallery nabízí řadu populárních hudebních služeb, v jejichž archivu si vybere každý – Tidal, Deezer nebo SoundHound si zamilovali uživatelé po celém světě. A pokud zrovna nevíte, na co máte náladu, nechte se inspirovat rádiem! České aplikace Youradio, Evropa 2, Frekvence 1, Radio Kiss, Radio beat, Express FM nebo Classic Praha nabízí širokou škálu všech hudebních vkusů.

Sluchátka HUAWEI FreeBuds 4i jsou k dostání od 6. 4. do 2. 5. za exkluzivní cenu 1799 Kč na Alza.cz, v e-shopu HUAWEI STORE (huawei.cz), v HUAWEI EXPERIENCE STORE na Chodově a v obchodním centru Quadrio. Od 3. 5. budou FreeBuds 4i k dostání už za běžnou cenu 1999 Kč u všech obvyklých distributorů. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 33letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.