Jana Prokopová jmenována ředitelkou pronájmů a správy komerčních aktiv Skanska pro Českou republiku

Jana Prokopová se od dubna 2021 stává ředitelkou pronájmů a správy komerčních aktiv pro Českou republiku (Leasing & Asset Director) v komerčním developmentu Skanska v regionu střední a východní Evropy. 

Povýšení Jany Prokopové je především ocenění jejích profesních kvalit a úspěchů v uplynulých letech, kdy byla zodpovědná za pronájmy kancelářských projektů v České republice (Parkview, Praga Studios, Visionary), za zajištění profesionální správy těchto budov a přípravu dokumentace při jejich prodeji realitním investorům.   

Jany Prokopové, která pro Skanska pracuje od roku 2011, si vážíme jako vynikající expertky v oblasti pronájmů komerčních nemovitostí a také jako skvělé kolegyně. Přeji Janě hodně úspěchů v nové roli a věřím, že bude (nejméně) stejně úspěšná jako doposud,“ říká Tomáš Fabian, výkonný viceprezident pro komerční development Skanska ve střední a východní Evropě pro právní oblast a pro komerční development v České republice.

Jana Prokopová zahájila svou realitní kariéru v roce 2005 jako manažerka pronájmů ve společnosti BarHill Real. V roce 2011 nastoupila do Skanska, kde se nejdříve jako koordinátorka a později jako manažerka věnovala pronájmům a správě kancelářských nemovitostních aktiv.  


Další informace k dispozici na www.skanska.cz/cz/News-and-press