Novou PR manažerkou advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika je Jitka Nováčková

13.04.2021 – Advokátní kancelář Taylor Wessing má novou posilu. Do pozice PR manažerky nastoupila Jitka Nováčková. Přichází z Ministerstva zdravotnictví ČR. Nyní bude zodpovědná za externí a interní komunikaci advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika.

Jitka Nováčková nastoupila do advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika počátkem dubna a přichází z Ministerstva zdravotnictví ČR, kde rok a půl působila v tiskovém oddělení na pozici specialista komunikace. Na ministerstvu byla také součástí komunikačního týmu projektu Chytrá karanténa. Předtím pracovala v tiskovém oddělení Úřadu vlády ČR. Podílela se na organizování mediálních a komunikačních projektů o činnosti české vlády a na přípravě dokumentů a tiskových zpráv. Velké zkušenosti získala ve společnosti Coty Česká republika s.r.o., kde měla 12 let na starosti veškeré PR aktivity. Nejdříve pro Českou republiku a později i pro Slovensko a Maďarsko. Na své pozici se také věnovala budování influencer marketingu.

„Líbí se mi, že má Jitka praxi s různými typy médií a věřím, že své bohaté zkušenosti posune v Taylor Wessing na další úroveň. Především bych chtěl, aby Jitka posílila interní komunikaci a do té externí vnesla moderní přístupy. V Taylor Wessing jsme otevřeni novým projektům a inovacím, chceme být o krok napřed,“ uvedl Erwin Hanslik, vedoucí partner Taylor Wessing Česká republika.

Jitka Nováčková vystudovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy a zpočátku se učitelství věnovala. Následně její cesta vedla do oblasti public relations, kde působí již 17 let.