Chytrý náramek Huawei Band 6 jde do prodeje. Nabízí velký displej, dlouhou výdrž a všestranného asistenta pro sport a zdraví

Společnost Huawei představuje svůj nejnovější chytrý náramek Band 6. Ten zaujme už svým obrovským displejem, který je navíc díky zaobleným okrajům snadno ovladatelný. Uvnitř se ukrývá univerzální asistent pro sportování všeho druhu, stejně tak dokáže Band 6 nepřetržitě monitorovat zdravotní hodnoty a předejít tak onemocněním. Díky dlouhé výdrži baterie navíc vystačí jedno nabití na 14 dní spolehlivého fungování. Nový fitness náramek je k dostání za atraktivní cenu 1 499 Kč.

Nositelná elektronika a obzvlášť chytré hodinky a náramky jsou stále na vzestupu. Není divu, v miniaturním provedení dostanou uživatelé nepřebernou řadu funkcí, na které když si jednou zvyknete, nedokážete si bez nich svůj denní režim představit. Mezi nejžádanější wearables patří produkty společnosti Huawei, která představila svůj nejnovější počin v oblasti chytrých náramků – Band 6.

Pokud byla řeč o chytrých hodinkách, je jim Band 6 i přes označení „náramek“ velice blízko. Podobnosti si všimnete už na první pohled, Band 6 se totiž může pochlubit 1,47 palců velkým AMOLED displejem, který díky rozlišení 368 x 194 pixelů (282ppi) nabízí přehledné informace ve špičkové zobrazovací kvalitě. 

Plocha displeje se oproti předchozím modelům řady Band zvětšila až o 148 %, FullView displej tak nabízí mnohem více prostoru k dotykovému ovládání a poskytuje více dat a informací. Obrazovka je vyrobena z 2.5D zakřiveného skla, které dodává náramku prémiový vzhled. Povlak proti otiskům prstů umožňuje provádět operace bez zanechání šmouh. Pásek náramku je obalený polymerovou skořápkou vyztuženou skleněnými vlákny s jemnou povrchovou úpravou a kovovou strukturou pro vyšší odolnost.

96 tréninkových režimů

Špičkovou kvalitu představují pochopitelně také funkce náramku. Huawei Band 6 je prvotřídním měřicím zařízením, které dokáže kontinuálně monitorovat tep, stejně jako hladinu kyslíku v krevním řečišti. Uživatel může využít i možnosti sledování kvality spánku, hladiny stresu či menstruačního cyklu. 

Pro měření sportovních aktivit je připraveno 96 tréninkových režimů, které monitorují data v reálném čase. Jakožto skvělý pomocník dokáže Band 6 vypočítat vaše osobní zóny srdečního tepu, aby vědecky zlepšil výsledky cvičení a nalezl dokonalé zóny pro spalování tuků nebo pro zlepšení vytrvalosti. 

Fitness náramek má voděodolnost 5 ATM a slouží tedy i ke sledování plaveckých aktivit. Dále pak Huawei Band 6 nabízí spousty užitečných funkcí, jako je Počasí a zasílání upozornění s ním souvisejících, funkci Najdi můj telefon, Dálková spoušť fotoaparátu, ovládání přehrávání hudby a další. Určitě potěší i abnormální výdrž baterie, která činí až 14 dní.

Díky lehounké váze těla náramku 18 g si při nošení ani neuvědomíte, jak kvalitní pomocník se právě nachází na vašem zápěstí.

Produkt je plně lokalizovaný – od aplikace Zdraví až po uživatelské prostředí v hodinkách.

Huawei Band 6 je dostupný v černé a růžové, oranžové provedení bude dostupné později. K dispozici je za atraktivní cenu 1 499 Kč, pořídit si jej můžete na eshopu Huawei Store, v kamenných obchodech Huawei na Chodově a v Quadriu a u běžných partnerů Huawei.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 33letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.