ARBOmedia získalo zastupování zpravodajského webu Echo24.cz

Praha, 28. dubna 2021 – ARBOmedia, významný hráč na poli online reklamy a člen skupiny TISCALI MEDIA, se domluvil na rozšíření spolupráce se zpravodajským webem Echo24.cz. Ten patří k nejnavštěvovanějším portálům v kategorii zpravodajství.

Názorový internetový deník Echo24.cz vznikl v roce 2014, později pak v rámci vydavatelství Echo Media a.s. začal vycházet i Týdeník Echo a prémiový web EchoPrime.cz. Echo24.cz denně mapuje domácí i zahraniční události a zpravodajský servis doplňuje exkluzivními komentáři. Čtenáři tohoto webu jej vnímají jako důvěryhodné médium, pravicového a konzervativního zaměření. 

Mezi čtenáři rovněž převažují lidé s vysokoškolským vzděláním.

Měsíční návštěvnost dle Netmonitoru je 1 619 559 RU (Zdroj: Netmonitor 02/2021). 

„S Echo24.cz spolupracujeme již dlouhé měsíce v oblasti programatické reklamy. Velmi nás tedy potěšilo, že jsme se nyní domluvili na rozšíření reklamní spolupráce. Především v této nelehké době stoupá význam tohoto nezávislého zpravodajského portálu a v segmentu zpravodajství bude naším největším projektem. Zájem inzerentů objevovat se u kvalitního obsahu je stále větší a my jim nyní můžeme nabídnout skutečně prémiový zásah,“ říká CEO ARBOmedia, Petr Jaroš. 

„Po více než roční spolupráci oceňujeme ARBOmedia jako spolehlivého partnera s přidanou hodnotou nad klasické robotické systémy. Nyní jsme partnerství rozšířili i na reklamní zastupování a v případě stejně dobrých zkušeností a zvýšení příjmů, se po konci roku nebráníme další spolupráci,“ uvedla Petra Feřtrová, obchodní ředitelka Echo Media a.s.  

O Echo Media, a.s.

Echo Media a.s. je nezávislé vydavatelství publikující Týdeník Echo, internetový deník Echo24.cz, exkluzivní web EchoPrime,cz, EchoMonitor a řadu speciálních publikací a knih.  Šéfredaktorem je Dalibor Balšínek.

O ARBOmedia, s.r.o.

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy.