XPG představuje DDR4 paměťové moduly SPECTRIX D45 RGB a GAMMIX D45G

Robustní vzhled. Stvořeny pro přetaktování.

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 14. května 2021 – Značka XPG, rychle rostoucí poskytovatel sestav, komponent a periferií pro hráče, profesionály v oblasti eSports a nadšence do technologií, přichází s paměťovými moduly XPG GAMMIX D45 a SPECTRIX D45G RGB DDR4. Tyto moduly se mohou pochlubit jak robustním vzhledem, tak i robustními schopnostmi. Byly navrženy pro náročné přetaktovávače a hráče, kteří hledají paměti s herním designem a spolehlivým výkonem pro přetaktování.

Navrženy jako brnění. Robustní výkon.

Paměťové moduly GAMMIX D45 a SPECTRIX D45G RGB se mohou pochlubit černým hliníkovým zevnějškem připomínajícím brnění díky hřebenům a statnému vzhledu. Nejenže vypadají a působí robustně, ale nabízejí také neuvěřitelně vysoký výkon při přetaktování. Dosahují toho díky nejkvalitnějším čipům i deskám plošných spojů a nechybí jim podpora profilů Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0. Díky technologii XMP 2.0 je přetaktování hračkou a zvyšuje stabilitu systému. Místo úpravy jednotlivých parametrů v BIOSu mohou uživatelé provádět změny přímo prostřednictvím operačního systému svého počítače. Oba modely paměťových modulů byly důkladně testovány a pro bezproblémovou kompatibilitu a výkon bylo ověřeno, že fungují s nejnovějšími platformami od AMD. Oba mají následující kapacity – 8, 16 a 32 GB.

RGB herní talent, který září.

Uživatelé mohou nastavit RGB osvětlení na modulech SPECTRIX D45G přesně podle svých představ. Mohou si vybrat z různých efektů (static, breathing a comet) nebo synchronizovat světla se svými oblíbenými songy prostřednictvím režimu Music Mode. To vše lze provést pomocí aplikace XPG RGB Sync nebo ovládacího softwaru RGB od všech hlavních značek základních desek, jako jsou ASUS, MSI, GIGABYTE a ASRock.    

Chcete-li se dozvědět více o cenách a dostupnosti těchto produktů, kontaktujte nejbližšího zástupce XPG/ADATA na adrese: www.xpg.com.

###

O XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

Značka XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) byla vytvořena společností ADATA za účelem poskytování vysoce výkonných produktů hráčům, profesionálům v oblasti eSports a technologickým nadšencům. Odhodlali jsme se k vývoji produktů, které poskytují extrémní výkon, a proto úzce spolupracujeme s komunitou her a eSports, abychom získali přehled o skutečných potřebách uživatelů. Poskytujeme celou řadu produktů od sestav, komponent, periferií až po různá zařízení a vytváříme je s ohledem na nejvyšší standardy stability, spolehlivosti a výkonu. Vyvíjíme také produkty seskvělým designem, které nám vynesly několik prestižních mezinárodních ocenění, jako jsou iF Design a Good Design. Kromě produktů hrajeme aktivní roli při sponzorování a podpoře eSports akcí a týmů po celém světě, abychom realizovali extrémní herní zážitky na nejvyšších úrovních.