Televize Kuki nabízí s blížícím se MS v hokeji nejvýznamnější sportovní události roku na jednom místě

Brno, 19. května 2021 – Mistrovství světa v hokeji, letní olympijské hry nebo tenisový Wimbledon – v letošním roce zkrátka není o atraktivní sportovní události nouze. Diváci internetové televize Kuki navíc mohou to nejlepší ze světového sportu zhlédnout pohodlně na televizi, mobilu nebo tabletu v rámci tarifů Kuki větší nebo Kuki extra.  

„Na celkem 11 sportovních kanálech nabízíme sportovním fanouškům široký záběr sportů od fotbalu a hokeje až po extrémní sporty typu wakeboarding. Právě teď je v plném proudu například prestižní cyklistický závod Giro d’Italia na kanálu Eurosport. Díky zpětnému zhlédnutí si diváci mohou navíc vybrané sportovní přenosy přehrát kdykoli, což přijde kvůli časovému posunu vhod například fanouškům českých olympioniků během letních her v Tokiu,“ říká Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki. 

Jaro ve znamení špičkového hokeje 

Prvním významným šampionátem tohoto roku je Mistrovství světa v hokeji, které se letos koná v lotyšské Rize. To po loňské pauze a změnách v pořadatelských zemích startuje už v pátek 21. května. Hned první den se český národní tým utká s výběrem Ruska, který na posledním mistrovství před dvěma lety připravil v semifinále Čechy o bronzovou medaili. Tento i další zápasy mohou fanoušci ledního hokeje naladit v rámci Kuki na kanálu ČT Sport.

Do července pak stále běží nejprestižnější hokejová liga NHL, která je pro diváky Kuki dostupná na Nova Sport 1 a Nova Sport 2. 

Získá Kvitová další trofej?

Na kanálech Eurosport 1 a Eurosport 2, které jsou součástí balíčků Kuki větší a Kuki extra, mohou na přelomu června a července fanoušci bílého sportu sledovat nejstarší tenisový turnaj planety, anglický Wimbledon. Letošní ročník se bude od těch předchozích v lecčem lišit – díky vylepšené technologii úpravy trávníku se bude například hrát i v neděli uprostřed dvou hracích týdnů. Právě tzv. „Middle Sunday“ byla v minulosti vyhrazena péči o kurt, a hráči tak měli volno. 

Odložená olympiáda

Léto bude patřit největší sportovní události planety – olympijským hrám 2020, které se po loňském odkladu konají v Tokiu. Vybranou část sedmnáctidenní přehlídky vrcholných sportovních výkonů, kde bude soutěžit přes jedenáct tisíc sportovců ve více než 330 disciplínách, budou moci diváci Kuki zhlédnout na kanálu ČT Sport. Kompletní přenosy pak naleznou na stanicích Eurosport 1 a Eurosport 2.  

O společnosti

Internetová televize Kuki je unikátní, ryze česká IPTV služba, která nabízí sledování televizního obsahu. Kromě více než 33 000 pořadů, které jsou k dispozici na 145 TV kanálech, nabízí možnost zhlédnutí až 7 dní nazpět, TV archiv nebo videopůjčovnu. Divákům umožňuje velkou míru přizpůsobení v podobě svobodné volby skladby TV kanálů nebo uživatelských profilů. Kromě České republiky působí i na slovenském trhu. Provoz i vývoj Kuki zajišťuje společnost SMART Comp. a.s., poskytovatel internetové služby pod značkou netbox a IPTV služby pod značkou Kuki.

Web ǀ Facebook ǀ Twitter ǀ Instagram