Philips LED SOLUTIONS – displeje pro každou formu a tvar

Praha, 7. června 2021 – Nové LED displeje Philips jsou bez hranic a limitů. Zažijete s nimi úplnou tvůrčí svobodu s neomezeným LED displejem, který vám umožní kombinovat tolik displejů, kolik chcete, a vytvořit tak vlastní tvar jakékoli velikosti.

Philips L-Line je řešení navržené pro nekonečné možnosti. Bezproblémové propojení a široká škála velikostí umožňuje vytvořit skutečně jedinečnou videostěnu jakéhokoliv tvaru pro fascinující obraz.

S profesionální LED stěnou Philips L-Line jsou možnosti nekonečné. Bezrámový design, široké pozorovací úhly a úchvatný jas zajišťují spolehlivé zobrazení v jakékoli velikosti.

TOP modely LED Gold wire zajišťují špičkovou kvalitu obrazu a modely LED Cooper wire se řadí mezi kvalitní, cenově dostupné displeje.

Společnost Philips dodává LED řešení na klíč, včetně softwaru i hardwaru, náhradních dílů i manipulačních nástrojů.

Hlavní benefity:

  • Optimální kvalita obrazu 
  • Konfigurace zobrazení 
  • Výrobky Philips LED mají certifikaci EMC třídy B, CE-UL a evropské schválení z institutu TÜV 
  • Kontrolery LED displejů  
  • Škálování 
  • Několik video vstupů 
  • Flexibilní upevnění 
  • Kvalitní servis 
  • Možnost instalace LED panelů přímo u zákazníka
  • Kalibrace přímo od výrobce

Technické parametry:

  • Maximální svítivost: 800/1200/3500 cd/m2
  • Rozteče bodů: 1,2 – 4,8 mm
  • FHD a UHD a další libovolné rozlišení

Řady Philips LED Solutions

L-Line 7000

LED panely Philips řady L-Line 7000 přicházejí s výškou 25 cm a jsou k dispozici v šířkách 50 cm, 75 cm a 100 cm. Tyto displeje jsou připraveny k instalaci v jakémkoli formátu na šířku bez omezení velikosti. K dispozici jsou také se zkosenými rohy pro vytváření zakřivených vzorů v konvexních i konkávních formátech.

L-Line 8000

LED displej. Skvělý obraz.

Vytvoříte s nimi bezrámové videostěny jakéhokoli tvaru, velikosti nebo rozlišení. 

Jednoduše připojíte více skříněk s LED displejem a vytvoříte tak požadované rozlišení, ať už je to 4K, 8K nebo dokonce vyšší. Ve srovnání s LCD obrazovkami se LED displeje chlubí vyšší obnovovací frekvencí, která umožňuje plynulejší obraz. Ať už je aplikace jakákoli, nadchnete se křišťálově čistou kvalitou obrazu.

Profesionální LED displeje Philips používají vysoce výkonné LED se zlatým drátem, které jsou energeticky účinné a nákladově efektivní. Světlo je jasnější a LED diody vydrží déle.

L-Line 9000

Dokonalý obraz. Spolehlivý výkon. Snadné nastavení.

Profesionální LED displej Philips je vybaven vestavěnými zadními kryty kabelů, které udržují pořádek v napájecích a datových kabelech. Zobrazovací kabinety mohou být také řetězově propojeny jak pro napájení, tak pro data, což vám umožní dokonalý přehled a zrychlí instalaci, údržbu a servis.

Dokonalá čistota. Od vysílacího studia po řídicí místnost. Velmi vysoká obnovovací frekvence. Hladké obrázky bez chvění. Ultra tenká rozteč pixelů 1,2 mm. Krásná v jakékoli velikosti. Mimořádně vysoký jas i při širokých pozorovacích úhlech.

Další informace o produktové řadě Philips L-Line si můžete přečíst zde:

https://www.ppds.com/display-solutions/led-videowall-display/l-line

Více informací o profesionálních displejích Philips najdete zde: https://www.philips.cz/p-m-pr/professional-displays

nebo zde: https://www.ppds.com/

Informace o systému ArtemisOne najdete zde: https://artemisone.eu/

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.