Fitmin uvádí své exkluzivní pochoutky v novém kabátě

Praha, 8. června 2021 – Spolu s prvotřídní řadou holistických krmiv Fitmin Purity nabízí značka Fitmin i speciální pamlsky, které navíc nyní přichází v nové, ještě exkluzivnější podobě. Fitmin Purity Snax klade důraz na filozofii založenou na vytříbené kvalitě a nejšetrnějším zpracování surovin, to vše s respektem ke zvířatům i přírodě. 

Každý majitel čtyřnohého mazlíčka si uvědomuje, že stejně jako lidé, i kočky a psi rádi mlsají. A tak je důležité jim dopřát nejen kvalitní a vyvážené krmivo, ale ze svých nároků neslevovat ani v případě odměn a pamlsků. Právě proto značka Fitmin představuje nový koncept oblíbených pamlsků Fitmin Purity Snax, který se zaměřuje především na vysokou kvalitu vstupních surovin i způsob zpracování. Základem těchto výjimečných pamlsků, které si vaši chlupáči okamžitě zamilují, je šetrně zpracované maso spolu s dalšími kvalitními surovinami, jako jsou například extrudovaná rýže, amarantová mouka, bylinky a další komponenty, které přispívají k celkové pohodě a zdraví vašich parťáků. 

Hravé tvary plné chuti 

„Fitmin Purity Snax jsou k dostání v několika hravých tvarech. Díky pečlivému přístupu našich kolegů a za pomoci tvarovacích strojů získává předem připravená směs z těch nejkvalitnějších surovin konečnou podobu – plátku, dukátku a kostí. Následuje pozvolné sušení. Tento téměř poslední krok v rámci výroby pamlsků trvá přibližně 48 hodin, kdy se pochoutky suší při nízké teplotě. Zásadním bodem sušení je i několikaminutový proces, kdy krátce zvýšíme teplotu na 90 °C, abychom zajistili dostatečnou tepelnou úpravu a trvanlivost. Po zbývající dobu se zvířecí pochoutky dosušují až do finální podoby křupavých odměn,“ popisuje proces výroby prémiových pamlsků z řady Purity výživová specialistka Adéla Palacká. 

„Protože se snažíme být šetrní nejen ke zvířatům, ale i k přírodě, Fitmin Purity Snax jsou ručně baleny do ekologických obalů, které také prošly zásadní inovací,“ dodává Palacká. Upravené obaly zdůrazňují zcela přírodní složení pochoutek a upozorňují na fakt, že značka dbá na to, aby všechny dostupné typy pamlsků byly bez soli, cukru, zbytečných dochucovadel, aromat, syntetických konzervantů a jiných přísad ovlivňujících strukturu pochoutky (jako je například sorbitol či glycerol, které zajišťují u některých pochoutek poloměkkost). Pamlsky Purity Snax tak nabízí exkluzivní zážitek z přirozeně sušeného masa pro kočky i psy. 

Chcete vědět, jak se pochoutky Fitmin Purity Snax vyrábějí, podívejte se na video, které naleznete zde. Více informací o produktech naleznete na stránkách www.fitmin.cz/odmena

Odměňte mazlíčky za jejich služby A MY ODMĚNÍME VÁS!

Lásku zvířat si nekoupíte, ale můžete je ocenit za vše, co pro vás dělají. Psi a kočky totiž zastávají více rolí než jen tu čtyřnohého společníka, a usilovně pracují na tom, aby vás činili šťastnými. Nyní navíc můžete odměnit nejen své mazlíčky, ale i sebe. Soutěžte s námi! Kupujte pochoutky Fitmin Purity Snax a buďte ve hře o iPhone 12 a tisíce dalších cen. V každém balení Fitmin Purity Snax naleznete soutěžní kód, který nám pošlete. Zapojte se s námi do soutěže. Vyhrává každý! Více informací naleznete na www.fitmin.cz/odmena

O značce Fitmin

Fitmin je tradiční česká značka sídlící v podhůří Orlických hor, kde s respektem k přírodě a láskou ke zvířatům vyrábí krmiva, výživové doplňky a naturální pochoutky pro psykočky a koně. Od vzniku značky Fitmin uplynulo už více než 21 let a za tu dobu se mnohé změnilo, avšak základní hodnota rodinného byznysu – poctivý přístup k práci – zůstala zachována. Celou společností i nadále prostupuje duch původních zakladatelů společnosti, rodiny Štěpánkových. Jejich chovatelská a zemědělská tradice měla v Helvíkovicích vždy hluboké kořeny. Jako první u nás Fitmin v roce 2010 přišel s unikátní technologií přidávání čerstvého masa do procesu výroby krmiv, díky které si produkty zachovávají skvělou chutnost. Živiny zůstávají ve špičkové kvalitě a nejsou zničeny vysokými teplotami jako v případě, že je maso nejdříve zpracováno v moučku a teprve potom do granulí. Navíc to není maso ledajaké – jedná se o maso vysoké kvality, které je srovnatelné s kvalitou masa, které se používá v potravinářství.