Únikové hry nemusí být pouze v interiéru. Zažijte netradiční hru v kulisách historické Prahy

Praha, 14. června 2021 – Jste milovníky únikových her a hledáte něco nového? Nebo jste se těmto hrám doposud spíše vyhýbali, protože se necítíte dobře ve stísněných prostorech? Pro všechny z vás toto léto přichází do ČR hra zcela nového formátu. Anytime Adventure je hra kombinující jízdu sdíleným autem Anytime s oblíbenými únikovkami. 

V této nové hře se nemusíte omezovat čtyřmi stěnami jedné místnosti, jako herní pole budete mít k dispozici celou Prahu. A to vše podle pokynů, kterými vás provede aplikace a sdílené auto Anytime, kterých je po Praze k dispozici několik stovek. Jedná se o vozy Toyota s automatickou převodovkou a parkovací kamerou, takže se hry nemusí bát ani méně zkušení řidiči. V horkých letních dnech oceníte určitě klimatizaci, hrát se dá díky pohodlí auta také v případě deště.

Hra je plná adrenalinu a zábavy. Spočívá v hledání ztracené Annie, kterou se snaží účastníci za pomoci sdíleného auta najít. Přesouvají se mezi místy a hledají nápovědy, které zde ztracená Annie zanechala. Je patrné, že se jí něco stalo, a je třeba zjistit, co. Hráči musí najít ukryté zprávy, vyluštit je a odkrýt postupně celý záhadný příběh. Troufáte si na netradiční dobrodružství, během kterého prozkoumáte nejedno pražské zákoutí?

Více se dozvíte na www.adventure.anytimecar.cz