Společnost Epson představuje zbrusu nové 44palcové fotografické a technické tiskárny

Tiskárny SureColor SC-P8500D a SC-T7700D nabízejí produktivitu v kombinaci s nejvyššími bezpečnostními standardy 

電子機器, プリンター, 屋内, 座る が含まれている画像

自動的に生成された説明

21. června 2021 – Globální technologická firma Epson představila novou řadu tiskáren, která zahrnuje dvě nové 44palcové tiskárny – SC-T7700D pro technické / AEC a POS trhy a SC-P8500D pro produkci fotografií. 

Oba modely jsou určeny pro uživatele, kteří hledají kompaktní a stylovou tiskárnu v konfiguraci se dvěma rolemi, která nabízí nejvyšší úroveň zabezpečení spolu s výjimečnou produktivitou a kvalitou výstupu.

Štíhlá a nenápadná zařízení bez problémů zapadnou do většiny pracovních prostředí. Plochá zadní strana umožňuje tiskárny umístit rovnou ke zdi a plochý horní kryt lze použít jako náhledový stůl a odkládací místo.

Tyto tiskárny se snadno používají, protože je vše přístupné přímo z přední strany tiskáren – intuitivní uživatelské rozhraní, výsuvný koš a spotřební materiál – a to vše bez nutnosti přesouvat tiskárnu z jejího ideálního umístění.

O optimalizaci produktivity se stará 2,64palcová tisková hlava PrecisionCore MicroTFP, technologie Variable Sized Droplet a Nozzle Verification technologie kontroly trysek. Nová zjednodušená funkce automatického zavádění role usnadňuje zakládání médií. Spolu s automatickým přepínáním mezi rolemi a volitelným Production Stacker stohovačem lze vytvořit řešení, které umožní stohovat výtisky až ze 2 celých rolí.

Zabezpečení tisku zajišťuje celá řada zdokonalených IT funkcí a bezpečnostních prvků. Zabezpečená komunikace s ověřováním v síti, ochranou dat a kontrolou přístupu k zařízení zajišťují ochranu vysoce důvěrných dokumentů. Podpora otevřené platformy umožňuje zákazníkům spolupracovat s dodavateli softwaru (ISV), kteří jim ušijí tisková řešení na míru. Centrální aplikace pro správu a sledování, jako je cloudové řešení Cloud Solution PORT od společnosti Epson, a softwarové nástroje umožňují centrální správu externích hrozeb, a proto jsou tyto tiskárny ideální pro komerční podniky.

SureColor SC-T7700D

Tiskárna SureColor SC-T7700D byla navržena pro architektonické, strojírenské a stavební společnosti (AEC), které tisknou podrobné a přesné plány a výkresy v CADu, stejně jako pro maloobchodníky, kteří vytvářejí POS (point of sale) reklamní materiály s přesným zobrazením barev loga. Z bezpečnostních prvků na vysoké úrovni budou také těžit státní a veřejný sektor s pracovníky na různých pracovištích. Sada inkoustů se šesti barvami Ultrachrome XD3 používá nový červený inkoust, který přináší živé barvy i přesné a ostré linie.

Bradley Venn, produktový manažer pro podnikové tiskárny společnosti Epson Europe, uvedl: „Model SC-T7700D nabízí plně integrované tiskové řešení s produktivním tiskem, inteligentními funkcemi a snadnou obsluhou s nejvyššími standardy zabezpečení dokumentů.“

SureColor SC-P8500D

Tiskárna SC-P8500D byla navržena pro produkci plakátů s velkým objemem tisku a pro copy shopy, které nabízející velkoformátový tisk fotografií také formou samoobslužného tisku. 6barevná inkoustová sada UltraChrome Pro6 nabízí matnou a fotografickou černou a také nový šedý inkoust pro plynulé přechody a omezení zrnitosti.

Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager ve společnosti Epson Europe CZ & SK, prohlásil: „Naši zákazníci v této oblasti oceňují nízké provozní náklady, vysokou provozní rychlost a snadnou manipulaci s tiskárnou. V kombinaci s vynikající kvalitou obrazu a malými rozměry je pro ně SC-P8500D ideálním řešením.“

Tiskárny SC-T7700D a SC-P8500D budou dostupné od září 2021.

-Konec-

Poznámky pro editory

O společnosti Epson

Epson je přední světový dodavatel technologií, který spoluvytváří udržitelné prostředí a přispívá k rozvoji komunit. Využívá k tomu efektivní, kompaktní a přesnou techniku a digitální technologie propojující lidi, věci a informace. Společnost se zaměřuje na řešení společenských otázek prostřednictvím inovací v oblasti domácího a firemního tisku, komerčního a průmyslového tisku, výroby a v oblasti vizualizace a životního stylu. Do roku 2050 společnost Epson dosáhne uhlíkové neutrality a eliminuje používání vyčerpatelných podzemních zdrojů, jako jsou ropa a kovy. Skupina Epson má celosvětovou působnost, je řízená japonskou společností Seiko Epson Corporation a generuje každoroční prodeje v hodnotě okolo 1 bilionu japonských jenů. 

global.epson.com