Nový event přichází do League of Legends. Začíná hádankou. Dokážete ji rozluštit?

Praha, 28. června 2021 – Vývojáři z Riot Games oznámili nový velký event – Strážci světla. Pro fanoušky si připravili na svém webu speciální hádanku. Dokážete odhalit skryté tajemství a odemknout úvodní obrazovku eventu? Napovíme vám s prvním krokem. Hledejte první díl skládačky na úvodní obrazovce.

Strážci světla oficiálně odstartují 8. července a na novou porci zábavy se mohou těšit hráči League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics a VALORANT. Ti všichni se mohou zapojit. Díky tomuto eventu budou mít hráči možnost pomoci místním komunitám, a to prostřednictvím fondu Riot Games Social Impact Fund. Během posledního eventu Elderwood Ornn charity se takto na charitu vybralo 7 milionů dolarů.

Strážci světla pokračují v prvním několikaměsíčním příběhu od Riot, který začal v lednu návratem Viega ve videu „Ruination“. Artwork vydaný v rámci oznámení zahrnuje šampiony Viegu a Gwen, kteří vyšli na začátku roku, stejně jako staré známé šampiony League of Legends Luciana, Sennu a Thresh. Na spodní straně nového vizuálu můžete objevit nového šampiona. Jeho jméno je Akshan.

Další informace o Akshanovi a Strážcích světla se dozvíte během následujících týdnů!

O RIOT GAMES

Společnost Riot Games byla založena v roce 2006 s cílem vyvíjet, publikovat a podporovat hry, které budou nejúspěšnější na světě v zaměření se na hráče. V roce 2009 vydal Riot svůj debutový titul League of Legends, kterému se dostalo světového ohlasu. Hra se stala nejhranější PC hrou na světě a klíčovým motorem pro explozivní růst esportů 

Jak League of Legends vstoupila do své druhé dekády, pokračuje Riot v jejím vývoji a přináší hráčům nové zážitky v podobě titulů Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift a několika dalšími, na kterých pracuje. Riot také buduje svět Runeterra prostřednictvím multimediálních projektů, které zahrnují hudbu, komiksy, deskové hry a připravovanou animovanou sérií Arcane.

Společnost Riot, kterou založili Brandon Beck a Marc Merrill, vede generální ředitel Nicol Laurent, má ústředí v Los Angeles v Kalifornii a má více než 2500 Rioterů ve více než 20 pobočkách po celém světě.