Xiaomi slaví Léto plné slev!

Před pár dny začalo léto a spousta lidí se už pomalu začíná připravovat na dovolené a výlety. To ale znamená, že zase po roce budou přemýšlet nad tím, co udělat proto, aby si svá letní dobrodružství pamatovali pokud možno navždy. Smartphony od Xiaomi mají profesionální fotoaparáty, které z každé momentky vytvoří umělecké dílo a nezapomenutelnou vzpomínku. Kromě toho ale oplývají nejmodernějšími funkcemi včetně 5G a nadčasovým designem. V Xiaomi věří, že si toto léto zasloužíte něco speciálního, proto si některé jejich produkty koupíte od 28. 6. do 1. 8. s příjemnou slevou nebo s praktickým dárkem.

Nepovedené fotky z dovolených jsou minulostí

Facebook a Instagram dnes v České republice patří k těm nejpoužívanějším aplikacím. A ruku na srdce, kdo se alespoň čas od času svým přátelům a sledujícím nepochlubí vzpomínkovou fotkou z narozenin nebo výletu? A jelikož se letošních dovolených nemůžeme všichni dočkat, o to víc by se hodilo si nějaký pěkný okamžik zhmotnit navždy. Nejen u moře, ale i během túry v horách, v přírodě nebo prostě jen při letní grilovačce, tam všude vám smartphone s kvalitním fotoaparátem dobře poslouží. 

S mobilními telefony Mi 10T a Mi 10T Pro od Xiaomi uděláte krásnou fotografii doslova kdekoli a kdykoli. Spolehnout se na ně budete moci i v noci, protože se pyšní 64, respektive 108 Mpx fotoaparátem a technologií nočního focení, které zajišťují vysokou kvalitu fotky i za špatných světelných podmínek. Na jeho super barevném displeji s frekvencí až 144 Hz fotku následně už jen snadno upravíte a díky podpoře nejnovějších 5G sítí ji na Facebook nasdílíte rychlostí světla.

Když si s koupí těchto smartphonů pospíšíte, tak k nákupu dostanete navíc i chytré hodinky Mi Watch Lite jako dárek! Kromě toho, že jsou skvělým módním doplňkem, vám také pomůžou udržet se v kondici a zůstat v kontaktu s těmi, na kterým vám záleží.

Jestli spíš sháníte smartphone, který dobře vypadá, je lehký jako pírko a ještě k tomu skvěle fotí, měli byste sáhnout po Mi 11 Lite 5G. Můžete si vybrat hned z několika barevných variant a váží pouhých 159 g, takže ho v kapse u kalhot ani neucítíte. Přesto ale obsahuje většinu stejných skvělých funkcí. Potěší vás nadstandardní výdrž baterie a skvělý fotoaparát.  

Tyto a další produkty Xiaomi se za zvýhodněnou cenu koupíte již od 28. 6. do 1. 8. 2021.

O XIAOMI 

Xiaomi je nejrychleji expandující značka elektroniky a smartphonů. Na českém trhu působí Xiaomi oficiálně od září 2017. Jedním ze dvou oficiálních distributorů značky Xiaomi je pro Českou republiku společnost Witty Trade s.r.o., která disponuje oficiální licencí pro distribuci produktů. Oblíbenost značky, která se vyznačuje hlavně excelentním poměrem cena/výkon, roste v ČR raketovým tempem. Chytrý telefon Xiaomi vlastní každý šestý Čech. Chytré hodinky nebo náramek této značky pak dokonce každý druhý. Xiaomi je v současné době čtvrtou největší světovou značkou smartphonů a založila největší světovou platformu pro spotřebitele IoT s více než 132 miliony inteligentních zařízení (bez započtení smartphonů a notebooků) připojených k její platformě. V současné době jsou produkty Xiaomi přítomny ve více než 80 zemích a regionech po celém světě a mají vedoucí postavení na mnoha trzích.

Více informací: www.xiaomi.cz