Značka The Laundress spustila e-shop pro český a slovenský trh. Nabízí široký sortiment i limitované edice

Americký lovebrand v oblasti ekologického praní a čištění startuje na českém a slovenském trhu plně vybavený online obchod. Ten nabízí na evropském trhu nejširší spektrum položek v oblasti celkové péče o šatník v podobě ekologicky šetrných pracích a čistících prostředků, spolu se stylovými doplňky a vybavením šaten. Značka The Laundress působí především v USA, ale její produkty naleznete i v Austrálii, Kanadě, Japonsku, Koreji a v zemích západní Evropy. Do České republiky značku The Laundress přináší společnost Carre Concierge, jako doplnění svého portfolia služeb v oblasti profesionální péče o oděvy a celkového fashion concierge servisu.

„Internetový obchod značky The Laundress je dalším velkým krokem k rozšíření našich aktivit v péči o oděvy. Chceme našim klientům poskytnout vysoce účinné a kvalitní produkty, které jim pomohou v šetrné péči o oděvy i v domácím prostředí. Produkty splňují vysoké nároky na svou účinnost, jsou ekologické a krásně voní. Výrobky samotné nebo jejich balení, svým minimalistickým designem doplní každou prádelní místnost či šatnu”,  uvádí Helena Pavlová, majitelka společnosti Carre Concierge a dodává: „E-shop nabídne široký základní sortiment i limitované edice.  Zákazníci si tak budou moci vybrat přesně produkt dle svých konkrétních potřeb.”

E-shop www.thelaundress.cz je dvojjazyčný, v českém a anglickém jazyce. Jeho nabídka je standardizovaná pro obě země, ceny sjednoceny a uváděny v korunách a v eurech.

                                                        *****************

The Laundress – ekologicky šetrné prací prostředky

Značka The Laundress byla založena v roce 2004 v USA odbornicemi na módu Gwen Whiting a Lindsey Boyd. V České republice značka exkluzivně nabízí luxusní produkty v kategorii pracích a čistících prostředků. Receptury přípravků The Laundress jsou čistě rostlinného původu. Neobsahují alergeny, ropné deriváty, ftaláty, fosfáty, parabeny ani chlorové bělidlo a jsou vyvinuty pro všechny barvy a typy látek.