Poctivá limonáda od Poděbradky fandí hasičům

Poctivá práce, odvaha a ochrana majetku i životů – to je každodenní rutina našich hasičů. Aby je povzbudila v jejich nelehké práci, podporuje Poctivá limonáda od Poděbradky Anketu dobrovolných hasičů roku 2021. Navíc, aby napomohla osvětě, je také sponzorem Minipořadů o hasičích na TV Barrandov, které divákům přiblížily, co vše zahrnuje práce dobrovolného hasiče. 

Kromě finančního příspěvku soutěži zajišťuje Poctivá limonáda také pitný režim na soutěžní roadshow, která představí dobrovolné hasiče na 70 různých místech po celé České republice. „Dobrovolní hasiči mají v České republice dlouholetou tradici a na jejich tvrdou práci a odhodlání se každý den spoléhají miliony lidí. V Poděbradce si jejich hrdinství hluboce vážíme. Tradice a poctivá práce jsou hodnoty, které jsou s našimi výrobky spojeny již po desetiletí. Jsme proto rádi, že můžeme s naší Poctivou limonádou dobrovolné hasiče takto podpořit,“ říká Kristýna Tomečková, manažerka značky Poděbradka. 

Poctivá limonáda od Poděbradky hasiče podporuje již od roku 2017, kdy byla partnerem soutěže Hasička a hasič roku. V tomtéž roce pak připravila pro všechny hasiče také speciální akci v prodejnách Makro, kdy ke každému zakoupenému sudu Poctivé limonády získali automaticky druhý zdarma. „Poctivá práce hasičů a Poctivá limonáda zkrátka patří k sobě,“ dodává Tomečková. 

Důležitost práce dobrovolných hasičů potvrdilo i ničivé tornádo, které postihlo jižní Moravu. Dobrovolní hasiči z celé České republiky pomáhali s odklízením následků po této přírodní katastrofě. I díky jejich neúnavné pomoci se zdejší obyvatelé mohou pomalu začít vracet zpět k normálnímu životu.

Poctivá limonáda od Poděbradky je vyrobena dle tradiční receptury bez umělých barviv a sladidel a díky osvěžující chuti plné bublinek zaručeně uhasí každou žízeň! Vybrat si můžete z široké škály tradičních oblíbených příchutí – Poctivá Citronáda, Poctivá Malinovka, Poctivá Kola, Poctivá Vínová, Poctivá Bezinka a příjemně nahořklá Poctivá Chmelová.

Poctivou limonádu si můžete užít buď točenou ve vybraných restauracích, nebo zakoupit v běžné obchodní síti ve dvou variantách – 0,5l za 15,90 Kč a 2l balení k za výhodnou cenu 19,90 Kč.