Lapač kosmonápadů, Hvězdářův zápisník na sny nebo Intergalaktický diář obohatí nabídku papírnictví

Papírny Brno představují prémiovou značku Paper Factory, reaguje na poptávku po originálních zápisnících

Brno, 15. července 2021 – Unikátní design, promyšlené produkty a kvalitnější materiály najdou zákazníci od léta ve vybraných papírnictvích. Na trh vstupuje prémiová značka Paper Factory, která je odpovědí dlouholetého leadera trhu Papíren Brno na rostoucí poptávku po neotřelých papírenských výrobcích. Kromě tradičních školních sešitů a zápisníků nabízí týdenní plánovač, náčrtník nebo diář.

„Zjistili jsme, že po roce přehlcení elektronickou komunikací, počítači a chytrými telefony se lidé chtějí vrátit ke klasickým, ručně psaným poznámkám. Chtějí si zapisovat nápady, utíkají do přírody, kde se nechávají inspirovat ke kresbám krajiny i detailů. Pro všechny, kteří chtějí neotřelý design svých zápisníků, jsme ve spolupráci s Petrou Vávrovou vytvořili novou kosmickou produktovou řadu s originálními názvy produktů. Chceme, aby zápisníky, diáře i náčrtníky své majitele inspirovaly, aby byly hravé a pomohly jim odpoutat se se svými plány a nápady od země,“ říká vedoucí marketingu Petra Holubová z Papíren Brno.

Pro jasné odlišení svých prémiových výrobků od ostatní produkce se Papírny Brno rozhodly pro vznik samostatné značky Paper Factory. Pro papírnictví nebo obchody s dekorativním zbožím připravily i prezentační stojany, papírny prodejnám dodají zdarma, pokud si objednají aspoň 10 kusů od každého výrobku a splní další podmínky. Celkový náklad každého výrobku je 3 000 kusů.

„Design limitované edice jsme obohatili o takzvaný parciální lak, takže jsou konkrétní prvky obálky lesklé. Zákazník na první pohled i dotek pozná, že drží v ruce obálku z kvalitnějšího materiálu. Naším cílem je přicházet s limitovanou edicí výrobků Paper Factory aspoň dvakrát ročně, najít si k zákazníkům co nejkratší cestu a získávat od nich ještě více nápadů a podnětů pro budoucí prémiové výrobky,“ doplňuje výkonný ředitel Miroslav Konečný z Papíren Brno.

Celá vesmírná kolekce obsahuje devět produktů. Lapač kosmonápadů je zápisník formátu A6 s tečkovanými linkami a 192 stránkami pro poznámky. Hvězdářův zápisník na sny je designem stránek přímo určený jako osobní snář a zápisník osobních i tvůrčích příběhů. V nabídce je i Intergalaktický diář s jedním listem pro každý den v roce. S kroužkovým blokem Velký třesk získá zákazník nejen 100 stran na své poznámky, ale i ozdobnou gumičku, díky které předejde nechtěnému otevření třeba v kabelce. Podrobnější informace k produktům jsou přílohou této tiskové zprávy.


Více o Papírnách Brno najdete na https://www.papirnybrno.cz/o-nas