Western Digital představuje společný bundle SSD disku WD_BLACK SN750 SE a hry EA DICE Battlefield 2042

San José, Kalifornie/Praha, 21 července 2021 – Připravte se již nyní se značkou WD_Black na válku bez kompromisů ve hře Battlefield 2042. Společnost Western Digital dnes odhalila detaily výhodného balíčku WD_BLACK SN750 SE NVMe™ SSD Battlefield™ 2042 PC Game Code Bundle. Western Digital a EA se spojili v jeden tým a nabízejí fanouškům hry Battlefield limitovanou edici SSD disku WD_Black. Hráči ve vybraných zemích mohou již nyní předobjednávat balíček u vybraných prodejců nebo přímo na internetovém obchodě Western Digital Store. Doporučená cena limitované edice SSD disku WD_Black SN750 SE Battlefield 2042 je 136 EUR u kapacity 500 GB* a 235 EUR u disku s kapacitou 1 TB*.

Výhodný balíček WD_BLACK SN750 SE NVMe SSD Battlefield 2042 PC Game Code Bundle je ideální pro všechny, kdo chtějí naskočit okamžitě do bitvy, vylepšit úložiště na svém počítači a zvýšit celkový výkon díky sekvenční rychlostí čtení až 3 600 MB/s**. To znamená méně času při načítání a více času pro hru a streamování.

Limitovaná edice zahrnuje:

  • 1x SSD disk WD_BLACK SN750 SE NVMe s tématikou Battlefield 2042
  • 1x herní kód k plné verzi Battlefield 2042 Standard Edition pro PC (Hra Battlefield 2042 nebude k dispozici pro stažení s uvedeným kódem dříve než při jejím uvedení 22. října 2021)*** 
  • Přístup k jedinečným výhodám předobjednávky včetně herního obsahu při použití herního kódu ještě před datem dostupnosti samotné hry.

„Reputace značky WD_Black s vedoucím postavením v oblasti řešení úložišť v herním světě a odhodlání poskytovat hráčům ten nejlepší zážitek ze hry díky vysoce kvalitní produktové řadě SSD disků nás přivedlo tomu, že jsme se spojili se společností Western Digital do jednoho týmu a zvolili její produkty jako oficiální úložiště pro Battlefield 2042,“ říká Kabir Kumar, brand director společnosti EA.

„Společnosti EA a DICE jsou odhodlané zajistit hráčům hry Battlefield ten nejlepší zážitek ze hry – úkol, který dává energii i naší značce WD_Black,” říká Susan Park, viceprezidentka produktového marketingu společnosti Western Digital, a dodává: „Battlefield 2024 přináší obrovský nový herní svět pohlcujícího herního prostředí a dynamické hratelnosti v žánru FPS. Jsme nadšení, že jsme součástí této nové odvážné kapitoly.” 

Speciální video oznamující tento společný obchodní balíček je na odkazu zde. Pro další informace k této limitované edici a více o produktech WD_Black navštivte www.WDBLACK.com.

Buďte s námi na sítích Western Digital:

Twitter, LinkedIn, Blog, Facebook, YouTube

*1 GB = 1 miliarda bajtů a 1 TB = 1 bilion bajtů. Vlastní uživatelská kapacita může být nižší v závislosti na operačním prostředí 

**1 MB/s = 1 milion bajtů za sekundu. Na základě interního testování, výkon se může lišit na základě hostitelského zařízení, podmínkách užití, kapacitě disku a dalších faktorech.

***Kompletní informace k použití herního kódu pro PC jsou zde

O společnosti Western Digital

Western Digital vytváří ideální prostředí pro data. Jako lídr v oblasti datové infrastruktury společnost podporuje potřebné inovace, které pomáhají zákazníkům zaznamenávat a uchovávat stále rostoucí objem dat v jejich diversitě, a také nabízí možnost k uloženým datům snadno přistupovat a transformovat je. Kdekoli se data nacházejí, od pokročilých datových center přes mobilní senzory až po osobní zařízení, špičková řešení Western Digital poskytují nástroje, jak využít všech možností dat. Datacentrická řešení společnosti Western Digital jsou na trhu dostupná pod značkami Western Digital®, G-Technology™, SanDisk® a WD®.