Samsung otevírá v Praze olympijskou Experience Zónu

Praha 23. července 2021 – Společnost Samsung jako jeden z hlavních partnerů Letních olympijských her dnes otevírá v areálu Olymp v pražské Stromovce Samsung Experience Zónu. Návštěvníci si od 23. července do 8. srpna vyzkouší několik sportovních aktivit a současně nejnovější produkty Samsung. 

Dnes v Tokiu začínají Hry XXXII. olympiády. Příznivci olympijských sportů mají v Česku možnost zažít autentickou atmosféru v novém olympijském parku, který vznikl v Praze. Jako jeden z hlavních partnerů her zde Samsung vytvořil vlastní Experience Zónu. Děti i dospělí se v ní můžou prolézt po opičí dráže, boulderovat na lezecké stěně nebo si vyzkoušet simulátor jízdy na kajaku a díky naježděným kilometrům podpořit Olympijskou nadaci pro děti.

Návštěvníci si v relaxační zóně otestují také nejnovější mobilní zařízení Samsung Galaxy, například ohebné telefony Galaxy Z Fold 2 a Galaxy Z Flip, nejnovější modely řady Galaxy S21, chytré hodinky Galaxy Watch 3 či poslední modely bezdrátových sluchátek řady Galaxy Buds. Po absolvování sportovních aktivit navíc na účastníky čeká soutěž o atraktivní výhry v podobě produktů Samsung.

Samsung Experience Zóna je otevřena od 23. července do 8. srpna v areálu Olymp v Praze 7. Areál je otevřen každý den, od neděle do čtvrtka v čase 9:00–19:00, od pátku do soboty v čase 9:00–20:00. Kapacita areálu musí splňovat pravidla pro organizaci venkovních akcí, proto organizátoři nabízí i rezervaci vstupenek. Každý návštěvník se musí prokázat bezinfekčností. Podrobnosti o pravidlech vstupu najdete na webu v sekci Bezpečný festival. Testování je možné i před vstupem do areálu v odběrovém místě společnosti Anygence. Děti do šesti let se při vstupu prokazovat nemusí. Více informací na stránkách akce: https://www.olympijskyfestival.cz/praha 

Fotografie jsou ke stažení ZDE

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými převratnými myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení, digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Samsung je podle žebříčku Interbrands z roku 2020 pátou nejhodnotnější značkou světa s hodnotou 62,3 miliardy dolarů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.