Kvalita zvuku se snoubí s komfortem u prvních lehkých herních sluchátek Philips

Praha, 3. srpna 2021 – Náhlavní soupravy, i když může někdo jejich roli podceňovat, jsou periferní zařízení, která mohou poskytnout skvělou službu a opravdovou výhodu: pohodlný a čistý zvuk může vylepšit práci i zábavu, zejména během videohovorů a dlouhých her. Dnes je hraní her tak složité a pohlcující, že správné nastavení hry a výbava může být konkurenční výhodou. Filtrování zvuku přímo do vašich uší a dispozice mikrofonu pro komunikaci ve hře znamená jasné výhody v „battle royal”, akčních RPG a MMORPG hrách.

Neutuchající touha po uspokojování potřeb spotřebitelů, v kombinaci s rozsáhlou technickou odborností, vedla k uvedení první řady herních náhlavních souprav do portfolia Philips Gaming. Lehké provedení, nastavitelný sluchátkový oblouk a měkké náušníky zajišťují optimální uchycení a dlouhodobý komfort při nošení a to u obou nových modelů: Philips TAGH301BL a Philips TAGH401BL.

„Jsme rádi, že můžeme oznámit naše první herní periferie,“ komentuje uvedení na trh César Acosta, produktový manažer MMD pro region EU. „Opravdu věříme, že ve většině z nás je hráč, a chceme každému z našich zákazníků poskytnout náhlavní soupravy, které mohou vylepšit jakoukoli herní relaci, stejně jako naše monitory, a to svou kvalitou a pohodlím.”

Philips TAGH301BL: Vzrušující zvuk a pohodlí v lehkém balení

Philips TAGH301BL je klasická náhlavní souprava, kterou ocení každý hráč. Vyznačuje se jedinečnou konstrukcí čelenkového oblouku, který zajišťuje přizpůsobení a pohodlné nošení. Kromě výškového nastavení nabízí delší pohodlí při nošení díky svým měkkým vnitřním polštářům a náušníkům z PU s úpravou pro chladivý pocit. A s hmotností pouhých 211 gramů je nádherně lehká!

Pro snadné a pohodlné používání je náhlavní souprava vybavena kabelem o délce 1,8 metru s univerzálním 3,5 mm konektorem. Snadno přístupný multifunkční dálkový ovladač (s přepínačem ztlumení) a mikrofon s čistým zvukem splňují potřeby občasných hráčů i profesionálů a nabízejí jim produktivní a pohodlné online chatování.

40mm neodymový reproduktor nabízí čistý zvuk bez slyšitelného zkreslení a bohaté a výrazné basy. Uzavřený design poskytuje skvělou zvukovou izolaci, aby si hráč užil každý detail. Zvuková izolace je nutností, pokud hrajete v hlučném prostředí, abyste se mohli plně soustředit na to, co děláte a nerozptylovali se.

Philips TAGH401BL: Pohlcující 3D zvuk splňuje pohodlí a funkčnost

Náhlavní souprava Philips TAGH401BL je vyladěna pro hráče. Profesionální a respektovaná zvuková technologie Dirac HD / 3D poskytuje dramatický upgrade kvality zvuku s přesným prostorovým umístěním pro přirozený a transparentní zvukový zážitek. Tato funkce je k dispozici uživatelům počítačů se systémem Windows, kteří mohou po instalaci spravovat technologii 3D a HD přímo z inline ovladačů. Přesně vyvážené reproduktory mohou pomoci ve více hrách, aby zajistily, že vás soupeř nikdy nepřekvapí.

„Řešení Dirac vdechují hernímu zážitku novou dimenzi života a detailů. Zvuky, které byly dříve ztraceny, jsou nyní přítomny a přesně rozloženy kolem hráče, jako by byly z reálného života,“ uvedl Lars Isaksson, viceprezident společnosti Dirac pro sluchátka a streamování zvuku. „Díky spolupráci na vývoji herních náhlavních souprav Philips dodáváme jejich zákazníkům realismus a možnost ponoření se do hry, což dělá rozdíl mezi běžným a mimořádným herním zážitkem. Těšíme se na pokračování spolupráce s MMD, abychom posunuli hranice herního zvuku ještě dál.“

Náhlavní souprava váží pouhých 250 gramů a je vybavena výškově nastavitelným hlavovým obloukem pro optimální nošení a dlouhodobé pohodlí. Díky měkkým náušníkům s paměťovou pěnou a úpravou navozující chladivý pocit je zaručen vysoký uživatelský komfort při nošení. Sluchátka mají na obou stranách bílé prosvětlení a umožňují vícecestné kompaktní skládání. 

Kabel dlouhý 2,5 metru je zakončen konektorem USB 2.0 pro intuitivní připojení a vysokorychlostní přenos dat a je vybaven inline dálkovým ovladačem pro nastavení hlasitosti reproduktoru a ztlumení mikrofonu. Pomocí inline ovládání můžete snadno upravit prostorový zvuk výběrem mezi stereem, 3D a HD. Už žádné tápání nebo ztlumení během her; budete vždy připraveni komunikovat se svými spoluhráči. Už žádné náhlé hlasité scénové střihy, protože můžete okamžitě upravit hlasitost.

Philips TAGH301BL a Philips TAGH401BL budou k dispozici od srpna 2021 za doporučenou koncovou cenu 966 Kč (37,90 Eur), respektive 1527 Kč (59,90 Eur).

O společnosti MMD

Společnost MMD-Monitors & Displays Holding BV (dále jen „MMD“), registrovaná v Nizozemí a sídlící v Amstrodamu, je 100% ve vlastnictví společnosti TPV Technology Limited („TPV“), která je předním světovým výrobcem LCD monitorů a televizí. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů značky Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů.