Cofidis finančně podpořil organizaci Dejme dětem šanci částkou 100 000 korun

Šek v celkové hodnotě sto tisíc korun věnovala společnost Cofidis organizaci Dejme dětem šanci, která pomáhá dětem z dětských domovů. Příspěvek, který Cofidis této organizaci věnoval, je výsledkem interní skupinové výzvy „Move Together“, během které zaměstnanci sbírali nachozené a naběhané kilometry.

Nezisková organizace Dejme dětem šanci pomáhá již jedenáctým rokem dětem a mladým lidem z dětských domovů na jejich cestě k osamostatnění. Od svého založení pomohla již více než 4 tisícům dětí například spořením pro děti na dobu, kdy opustí dětský domov, komplexní podporou při studiu nebo projekty na splněné přání spojené se studiem či smysluplným trávením volného času.

Společnost Cofidis se pro podporu organizace Dejme dětem šanci rozhodla v rámci svého interního projektu #LIKE, ve kterém jsou zapojeny pobočky dalších evropských států Cofidis GROUP. „Aktivity Dejme dětem šanci si jednoznačně získaly srdce našich zaměstnanců, kteří sami hlasovali o organizaci, kterou budeme v dlouhodobém horizontu podporovat,“ říká Marie Slepánková, ředitelka lidských zdrojů z Cofidisu.

Ve výzvě s názvem „Move Together“ v rámci projektu #LIKE, sbírali zaměstnanci nachozené a naběhané kilometry prostřednictvím aplikace. Česká pobočka Cofidisu dosáhla na maximální výhru a získala tak od Cofidis GROUP částku 100 000 korun. 

Šek předali zástupci Cofidisu Michaele Chovancové, zakladatelce a ředitelce organizace, a Janě Schusterové, koordinátorce projektu „Přál/a bych si…“ během slavnostního večera. Právě na tento projekt byla částka vybrána. Díky tomuto krásnému gestu splníme hned dvě tematická přání. Dětem z dětského domova Lichnov zaplatíme sportovní vybavení a Dětský domov Tuchlov za získané peníze postaví dětem workoutové hřiště,“ říká koordinátorka projektu Jana Schusterová.

Kromě dlouhodobé podpory této organizace se společnost Cofidis se značnou spoluúčastí svých zaměstnanců pravidelně zapojuje do dalších CSR projektů, jako jsou například potravinové sbírky nebo ekologické výzvy v rámci #LikeMyPlanet.

COFIDIS je silná mezinárodní finanční skupina, která působí na českém trhu již od roku 2004. Nyní je zastoupena v 9 evropských zemích. Společnost COFIDIS s.r.o. se specializuje na poskytování spotřebitelských úvěrů a nabízí svým klientům a obchodním partnerům širokou paletu finančních produktů. Výhodná úvěrová nabídka, dlouhodobé zkušenosti a individuální přístup řadí COFIDIS mezi značkové společnosti v oblasti nebankovních úvěrů.