Televizory Philips Performance nabízí vyvážený poměr cena/výkon

  • Vysoce kvalitní panel
  • Přímé regulovatelné LED podsvícení se systémem Philips TV Micro Dimming pro zajištění dokonalého kontrastu
  • Výkonný obrazový procesor P5
  • Funkce HDMI 2.1 obsahující e-ARC, VRR přidáno k režimu Auto-Low-Latency z roku 2020
  • Vysoce kvalitní 20W zvukový systém
  • DTS Play-Fi pro zvuk ve více pokojích (multiroom) s vysokým rozlišením
  • Třístranný Ambilight pro pohlcující sledování pořadů
  • Super tenký televizor má světle stříbrný nebo antracitový úzký rámeček z kartáčovaného hliníku
  • Světle stříbrný, tenký středový otočný stojan ve tvaru písmene T – u modelů 43″, 50″, 58″ a pevný středový stojan u modelu 65″
  • Světle stříbrné kovové lichoběžníkové nožky – pro modely 70″ a 75″

Praha, 4. srpna 2021 – Společnost Philips TV & Sound navazuje na každoroční úspěch své Performance Series (modely 8506, 8536, 8546 a 8556), která nabízí nejlepší televizní technologie za atraktivní cenu a představuje nové modely pro rok 2021.

Zákazníci si mohou vybrat z široké nabídky úhlopříček, konkrétně, 43, 50, 58, 65, 70 a 75 palců. Jde o LCD displeje s rozlišením Ultra HD a přímým zadním podsvícením LED. Ideální filmový zážitek zajišťuje obrazový procesor P5, podpora formátů Dolby Vision a Dolby Atmos a 3stranný Ambilight.

Filmy v nejvyšší kvalitě

Obrazový procesor Philips P5 vylepšuje obraz z jakéhokoli zdroje. Díky němu mají pořady větší hloubku, barvy jsou živé a odstíny pleti vypadají přirozeně. Vylepšení pohybu zajišťuje dokonale plynulý obraz. Televizory Philips Performance podporují prakticky všechny dnes existující formáty vysokého dynamického rozsahu, tedy HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG (Hybrid Log Gamma). Díky tomu si divák vychutná filmy v nejvyšší kvalitě.

Velkoplošné hraní

Současné televizory ovšem neslouží jen ke sledování televizních pořadů či streamovaného videa. Televizory Philips nezapomínají ani na milovníky konzolových her. Modely Performance Series disponují režimem Automatic Low Latency Mode (ALLM), který při připojení herní konzole zvolí nejkratší reakční dobu, letos k němu přibyla funkce Variable Refresh Rate (VRR – variabilní obnovovací frekvence), kdy přijímač opět optimalizuje tvorbu obrazu na displeji pro maximální rychlost a kvalitu hry. Pro připojení periferních přístrojů – ať už půjde o herní konzoli, BD/DVD přehrávač, či další výbavu – mají televizory Philips Performance rychlé rozhraní HDMI 2.1, kterému nechybí ani funkce eARC (Enhanced Audio Return Channel), tedy výkonnější verze zpětného audiokanálu využívaného především pro připojení oblíbených zvukových lišt, tzv. soundbarů. Nicméně televizory Philips Performance i samy zvládají reprodukci zvuku na úrovni a podporují prostorový zvuk ve formátu Dolby Atmos.

Operační systém Android TV 10 kromě uživatelsky vstřícného prostředí nabízí přes 5 000 aplikací, kterými lze vlastnosti televizoru dále doplňovat.

Cenami ověnčená elegance

Velkou pozornost věnovala společnost designu. Jejich eleganci dokládají každoroční ocenění prestižními designovými organizacemi. U modelů 8506 je základem moderní minimalistický vzhled s jemným, světle stříbrným orámováním obrazovky. Stejné provedení má i výbava pro umístění televizoru na stole, komodě či podobném nábytku – menší modely mají ve výbavě tenký středový otočný stojan ve tvaru písmene T, (pevný středový stojan u 65 palců), dva největší (70 a 75 palců) pak pár postranních nožek. Všechny modely jsou připraveny i pro instalaci přímo na stěnu.

Magický Ambilight

Samozřejmostí je i lahůdka, kterou žádná jiná značka nenabízí: Philips Ambilight, tedy osvětlení prostoru. V třístranné verzi je systém Ambilight součástí výbavy i celé série Philips Performance.

Modely Performance Series je možné pořídit již od 18 999 Kč.

Pro další materiály, fotografie a videa prosím navštivte https://www.tpvision.com/image-library 

O společnosti TP Vision

TP Vision Europe B.V. (TP Vision) je společnost registrovaná v Nizozemsku se sídlem v Amsterdamu. Stoprocentním vlastníkem společnosti TP Vision je skupina TPV Technology Limited (TPV), světový lídr ve výrobě monitorů a televizorů. 

Společnost TP Vision je klíčovým hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na audiovizuální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty pod značkou Koninklijke Philips po celém světě. V TP Vision spojujeme silnou značku Philips s vlastním produktovým vývojem a tvorbou designu, obchodní strategií a průmyslovými zkušenostmi TPV. Naší vizí je vytvářet produkty, které spotřebitelům poskytnou prvotřídní zvukový i vizuální zážitek.

Pro další materiály, fotografie a videa prosím navštivte http://www.tpvision.com/press-room.html.

Sledujte nás také na sociálních sítích:
Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate
Instagram: https://instagram.com/philipstvs