ViewSonic představil displej ViewBoard 4320, ideální pro spolupráci v hybridním pracovním prostředí

Díky nativnímu 4K Ultra HD rozlišení, připojení pomocí USB-C a integrovanému softwaru myViewBoard je displej ViewBoard 4320 ideální volbou pro kanceláře budoucnosti.

Praha, Česká republika (6. srpna 2021) – Společnost ViewSonic, přední světový dodavatel vizuálních řešení, představil interaktivní displej ViewBoard 4320 ideální pro sdílené kancelářské prostory. ViewBoard byl navržen speciálně pro menší zasedací místnosti v hybridních pracovních prostředích a učebny. Disponuje totiž integrovaným softwarem pro poznámky a sdílení obrazovky a usnadňuje tak uživatelům spolupráci s kolegy, ať už v kanceláři nebo na dálku.

„Ve ViewSonic sledujeme změny pracovních modelů a snažíme se jim při našich inovacích vycházet vstříc. I proto nabízíme interaktivní displeje v rozměrech od 24 do 98 palců, které reagují na různé potřeby našich zákazníků,” říká Monica Sun, ředitelka Presentation Group ve ViewSonic. „ViewBoard 4320 je kombinací vysoce pokročilého softwaru a hardwaru a napomáhá vytvářet produktivní, flexibilní a agilní pracovní prostředí.”

Ničím nerušené skupinové diskuse v kancelářích

Elegantní a kompaktní ViewBoard 4320 je vybaven 43palcovou dotykovou Ultra HD 4K obrazovkou a podporuje kolaborativní průběh pracovních porad tím, že umožňuje vysokou efektivitu a míru zapojení. Díky 10bodové multidotykové funkci na něj může psát a kreslit hned několik uživatelů najednou. Prostřednictvím jediného kabelu USB-C a technologii „plug and play” lze jednoduše a rychle připojit A/V, dotykové ovládání i dobíjení, aby pracovní brainstorming nic nenarušovalo.

Bezproblémová spolupráce se systémem myViewBoard

ViewBoard 4320 je vybavený integrovaným systémem myViewBoard, který vytváří jednoduché a bezpečné pracovní prostředí s intuitivním připojením a možností spolupráce v reálném čase. Digitální tabule umožňuje uživatelům kreslit, psát nebo přidávat poznámky a zároveň přistupovat k podporovaným multimédiím a záznamům obrazovky, převádět soubory nebo sdílet práci pomocí QR kódu. Problémem není ani bezdrátové odesílání obsahu na různé platformy (včetně Windows, Mac, Chrome, iOS nebo Android) nebo přímé sdílení obrazovek v kompatibilních prohlížečích a vzdálená správa interaktivních displejů na různých místech.

Flexibilní použití

Málo rozměrný ViewBoard 4320 je navržen tak, aby podporoval efektivní týmovou práci a zvyšoval produktivitu skupinových diskusí. Zároveň je možné ho využít jako výkonný sekundární displej. Učitelé pak ocení jeho pomoc při distanční výuce. Kompaktní velikost z něj dělá ideální interaktivní displej pro menší prostory, jako jsou zasedací místnosti nebo coworkingové kanceláře.

Optimalizace produktivity pomocí příslušenství

Displej je možné na základě potřeb uživatelů vybavit celou řadou volitelného příslušenství, jako jsou webkamery pro videokonference nebo chytré pero pro přirozenější psaní. Vybrat si uživatelé mohou také ze dvou typů stojanů – odnímatelným stojanem na pracovní stůl nebo flexibilním stojanem se čtyřmi různými nastaveními výšky, který umožňuje displej naklánět.

O společnosti ViewSonic

Společnost ViewSonic byla založena v Kalifornii, je předním celosvětovým dodavatelem vizuálních řešení a má pobočky a zastoupení ve více než 100 městech po celém světě. Jako inovativní a vizionářská společnost se ViewSonic snaží přinášet komplexní hardwarová a softwarová řešení, mezi něž patří monitory, projektory, Digital Signage, interaktivní displeje ViewBoard a softwarový ekosystém myViewBoard. Díky více než třiceti letům odborných zkušeností s vizuálními displeji má ViewSonic vynikající pozici, aby mohl přinášet inovativní a spolehlivá řešení pro výuku, podniky, spotřebitele i profesionální trh. Pomáhá tím zákazníkům skutečně vidět rozdíl „see the diference“. Více o společnosti ViewSonic se dozvíte na stránkách www.viewsonic.com.