Fandíme českému a slovenskému hokeji. CHL se vrací na Sport1 a Sport2

V Praze, 19. srpna 2021 – Novou hokejovou sezónu na mezinárodním ledě již za pár dní odstartuje Champions Hockey League, které se účastní také trojice českých a jeden slovenský tým. Živě budou CHL přenášet pouze stanice Sport1 a Sport2, na kterých mohou fanoušci sledovat také Kontinentální hokejovou ligu, švédskou nejvyšší soutěž či slovenskou Tipsport ligu. Oba kanály jsou k dispozici přes platformy jako jsou Skylink a freeSAT či Vodafone TV a T-Mobile TV, kvůli vyřazení Sport1 a Sport2 z nabídky O2 TV však diváci tohoto operátora o vrcholy hokejového roku přijdou. 

Hokejová CHL se díky své vysoké kvalitě již naplno vklínila do povědomí hokejových fanoušků v celé Evropě. Přitom se za poslední čtyři odehrané sezóny nestalo, abychom neměli českého účastníka alespoň v semifinále. Letos se CHL účastní pražská Sparta, Oceláři z Třince, Bruslaři z Mladé Boleslavi a také bratislavský Slovan.

„Finálové účasti Sparty a Hradce Králové jsou velkým úspěchem a jasným důkazem, že český hokej patří v Evropě k těm nejlepším. Třinec, Sparta i Mladá Boleslav mají pro novou sezónu velmi silné kádry a rozhodně mohou dojít daleko.“  říká šéfkomentátor Sport1 a Sport2 Ondřej Voršilka.

Čeká je ovšem náročná cesta plná nástrah v podobě nejlepších evropských klubů. Bruslaře již ve skupinové fázi prověří zatím nejúspěšnější tým CHL Frölunda Indians. Sparta narazí na švédského mistra Växjö Lakers či jedenáctinásobného finského šampiona TPS Turku. Stanice Sport1 a Sport2 odvysílají až 69 zápasů CHL s důrazem právě na české týmy a slovenského účastníka. To vše v plné kvalitě s českým a slovenským komentářem těch nejzkušenějších hokejových komentátorů.  

Kromě bohatého hokejového menu v podobě slovenské Tipsport ligy, KHL, SHL a CHL nabízí stanice Sport1 a Sport2 také přenosy z dalších atraktivních sportovních událostí jako jsou Formule1, zápasy Evropské ligy UEFA nebo Evropské konferenční ligy UEFA. Mezi další sportovní vrcholy na obrazovkách Sport1 a Sport2 patří UEFA Liga národů a kvalifikace na ME i MS ve fotbale, Copa del Rey, Coppa Italia, turecká Süper lig, EHF Liga mistrů v házené, prestižní boxerské galavečery či vybrané turnaje okruhu ATP250. 

#

O AMC Networks International – Central and NorthernEurope

AMC Networks International – Central and NorthernEurope je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se zaměřují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI – Central and NorthernEurope nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný na celé řadě platforem, včetně HD služeb, a nabízí verze pro mobilní telefony.AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také tak populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com