Vylepšený Huawei Share: spojte několik chytrých zařízení do jednoho

V dnešní době jsou chytrá zařízení nedílnou součástí každodenního života, přičemž jejich počet roste společně s narůstajícími potřebami uživatelů. Na notebook nebo smartphone musí být naprostý spoleh při práci, ale i během zábavy a trávení volného času. Proto je pro uživatele obzvlášť důležitá otázka, jak využívat výhod několika zařízení naráz a užít si tak bezproblémový zážitek napříč zařízeními.

Nový HUAWEI MateBook 14 podporuje funkci Huawei Share, která vylepšuje tradiční způsob sdílení souborů, obrázků a videí. Umožňuje snadné sdílení mezi smartphony a notebooky a zároveň přináší uživatelům zcela nový zážitek z interakce podporovaný přelomovými technologiemi.

Spolupráce více obrazovek Huawei Share Multi-screen Collaboration, která daleko přesahuje základní funkci přenosu souborů, využívá revoluční distribuovanou technologii v MateBooku k bezproblémové integraci smartphonů na systémové úrovni. To bourá bariéry mezi zařízeními se systémem Windows a Android. Vznikne tím synergický vztah, který umožní smartphonu získat přístup k doplňkovým zařízením MateBooku, jako jsou klávesnice nebo myš, a také k vyspělému ekosystému aplikací, který zaručuje mimořádný zážitek.

Klíčové uživatelské scénáře pro Multi-screen Collaboration:

  • Pouhým klepnutím lze HUAWEI MateBook propojit se smartphonem Huawei a umožnit tak spolupráci napříč platformami pro interakci v reálném čase.
  • Po navázání připojení se na obrazovce notebooku zobrazí rozhraní smartphonu, takže uživatel může využívat dva systémy na jedné obrazovce. Uživatel může nejen ovládat smartphone na notebooku, ale získat také přístup k bohatému ekosystému aplikací prostřednictvím notebooku.
  • Soubory lze navíc sdílet mezi dvěma zařízeními jednoduchým přetažením nebo klepnutím. To umožňuje uživateli snadno prohlížet, upravovat a sdílet soubory, obrázky nebo text na obou platformách. A co víc, obsah lze přímo kopírovat a vkládat mezi dvě zařízení, což je jednoduché a snadno ovladatelné.
  • K ovládání smartphonu lze použít další zařízení, jako jsou myš nebo klávesnice, takže uživatel může naplno pracovat na obou zařízeních přímo na notebooku.
  • Získejte přístup k bohatému ekosystému aplikací pro Android přímo na notebooku 
  • Přijímejte audio a video hovory na notebooku: uživatelé mohou pomocí počítače odpovídat na audio a video hovory přijaté na smartphonu. Kameru, mikrofon a reproduktory notebooku lze použít jako externí zařízení smartphonu, takže uživatelé budou mít volné ruce a zefektivní tím multitasking.
  • Úpravy mobilních souborů pomocí softwaru pro notebook: uživatelé mohou přímo otevírat a upravovat soubory z chytrého telefonu na notebooku. Tímto způsobem velká obrazovka notebooku, klávesnice a další zařízení společně zefektivňují úpravy souborů. Po úpravě lze soubor přímo uložit do telefonu lokálně.
  • Otevřete více mobilních aplikací na počítači: s aktualizovanou funkcí Multi-screen Collaboration mohou uživatelé na velkém displeji notebooku otevřít až tři okna mobilních aplikací – jedno primární a dvě sekundární. To umožňuje uživatelům zvládnout více úkolů na jednom displeji, což výrazně zvyšuje efektivitu a produktivitu. Běžné scénáře použití zahrnují porovnávání produktů z více nákupních aplikací, kontrolu informací mezi zpravodajskými aplikacemi nebo účast na online hodině v jedné aplikaci a psaní poznámek ve druhé, zatímco diskuse se spolužáky probíhá ve třetí. Ať už jde o studium nebo práci, nová spolupráce na více obrazovkách zefektivňuje multitasking.

Uživatelé již nemusí opakovaně přepínat mezi dvěma zařízeními – stačí se soustředit na jednu obrazovku, aby se dala obě zařízení flexibilně využívat. Notebook s výkonnými funkcemi zvládne nejen úlohy počítače, ale také procesy ze smartphonu. Zpracování úkolů je soustředěnější a efektivnější a výhody obou zařízení využijete naplno.

Společnost Huawei věří, že bezproblémová konektivita, inteligence zařízení a vysoký výkon budou tím nejrozšířenějším trendem, který požene odvětví notebooků vpřed. Pokud by navíc notebooky zlepšily podporu vzájemného propojení zařízení napříč platformami, měly by skutečnou příležitost prolomit stávající hranice a dodat hodnotu dalším aspektům každodenního života. Za tímto účelem se společnost Huawei snaží neustále zlepšovat prostředí pro všechny scénáře a inovovat uživatelské prostředí.

Nový HUAWEI MateBook 14 je k dostání na e-shopu Huawei a u všech běžných partnerů od pondělí 16. 8. za cenu 21 999 Kč. Na e-shopu Huawei si můžete také zakoupit nejnovější tablet MatePad 11 za 10 990 Kč, ke kterému dostanete hodnotné dárky jako chytré hodinky Watch GT 2 Pro, sluchátka FreeBuds 4i nebo klávesnici a pero M-Pen.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 33letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.