Do GeForce NOW zamíří v září 16 her v den svého vydání. Bude mezi nimi také Life is Strange: True Colors

První zářijové GFN Thursday je opět ve znamení přehledu pro celý měsíc. Celkem do služby přibude 34 her, z toho 16 novinek v den vydání.

Jedním z nejočekávanějších titulů je rozhodně Life is Strange: True Colors. Hra vyjde 10. září. Bude sledovat osud Alex Chenové, která vidí emoce druhých jako barevné aury a dokáže s nimi manipulovat. V napínavém příběhu se vydá prozkoumat podezřelé okolnosti smrti svého bratra a odhalí při tom temná tajemství malého města. Atmosféru podtrhne melancholický soundtrack od řady interpretů včetně sourozeneckého dua Angus & Julia Stone.

Pro členy bude také dostupné DLC mapující události před hlavním příběhem novinky, které vychází 30. září. To samé platí i pro Life is Strange: True Colors’ Deluxe Edition obsahující hlavní hru i zmíněné DLC.  

První týden v září přináší 13 novinek

Tento týden přináší GFN Thursday do služby podporu 13 titulů. Zajímavé tipy představují epické RPG Pathfinder: Wrath of the Righteous, vikingská akční adventura Song of Iron, nebo závody WRC 10 FIA World Rally Championship.

Seznam titulů pro tento týden:

Plán na zbytek září: