AMC přináší exkluzivně živě předávání cen EMMY

V Praze dne 8. září 2021 – AMC s hrdostí oznamuje, že se stane hlavní televizní stanicí vysílající 73. ceny Emmy již v pondělí 20. září na televizní stanici AMC.

AMC přinese divákům a fanouškům exkluzivně a naživo největší televizní noc. Vysílat bude i hodinovou show z červeného koberce vedoucí k tříhodinové ceremonii předávání cen Emmy. Je to poprvé, co AMC odvysílá Emmy naživo v oblasti střední Evropy – v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Slovinsku, Srbsku, Bulharsku, Chorvatsku, Bosně a Hercegovině, severní Makedonii a Černé Hoře. 

Letošní televizní přenos Emmy se navrací k živé, osobní ceremonii předávání cen v Microsoft Theatre v Los Angeles, s omezeným počtem diváků z řad nominovaných a jejich hostů. Show bude uvádět Cedric The Entertainer, hvězda a vedoucí producent komedie The Neighborhood (Sousedství).

AMC oslaví Emmy 24hodinovým programem kvalitních filmů. Následovat bude živý přenos předání cen Emmy, celý AMC program v pondělí 20. září se ponese v duchu návratu vítězných snímků a hvězd. Zazáří vítězka Sarah Michelle Gellar v „Suburban Girl“ (Holka z předměstí), Bruce Willis si zahraje ve filmu „Bandits“(Banditi). Fanoušci Dwayna Johnsona se mohou těšit na film „The Other Guys” (Benga v záloze). Ve 22:00 AMC odvysílá speciální hodinovou edici předání cen Emmy, která fanouškům ukáže hlavní události 73. noci Emmy.

73. předávání cen Emmy na televizní stanici AMC

Pondělí, 20. září

01:00 – 02:00   Red Carpet Show

02:00 – 05:00 73. ročník Emmy Awards NAŽIVO

22:00 – 23:00 Highlighty 73. ročníku Emmy Awards

# # #

O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se zaměřují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI – Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný na celé řadě platforem, včetně HD služeb, a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také tak populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com