Společnost KLM opět létá do Kanady

Amstelveen, 9. září 2021 – Společnost KLM létá několikrát týdně do Vancouveru, Calgary, Edmontonu, Toronta a Montrealu. Rozsáhlejší síť v Kanadě pak KLM provozuje ve spolupráci se svým partnerem Westjet. Očkovaní cestující, kteří mají negativní výsledek PCR testu, mohou do Kanady cestovat opět od 7. září. 

Celosvětová síť destinací společnosti KLM je klíčová pro strategii, jak z krize spojené s pandemií Covid-19, vyjít silnější a konkurenceschopnější než kdykoli předtím. Od začátku pandemie společnost KLM v maximální možné míře zachovává svou síť, aby umožnila zákazníkům cestovat (pokud je to nutné) a pokračovat v přepravě zdravotnického materiálu, vakcín a dalšího nákladu. Tato strategie společnosti KLM se vyplatila, nyní jí usnadňuje rozšiřování aktivit.

„Jsme rádi, že kanadská vláda jde dobrým příkladem a umožňuje očkovaným lidem opět cestovat. Díky jejímu rozhodnutí zmírnit omezení můžeme opět dělat to, co umíme nejlépe: spojovat lidi a poskytnout jim nezapomenutelné zážitky. Naši zákazníci se nyní mohou v Kanadě znovu setkat se svými rodinami nebo obchodovat tváří v tvář. Možnost létat s cestujícími do různých kanadských destinací je důležitým milníkem a dalším krokem na cestě k obnově. Doufáme, že omezení cestování do USA a z USA budou také brzy zrušena,” uvedl Pieter Elbers, prezident a generální ředitel společnosti KLM. 

KLM: přísné hygienické normy, flexibilní rezervace a vynikající hodnocení zákazníků
Společnost KLM se zavázala dopravovat cestující do jejich destinací co nejbezpečněji. Dodržuje nejvyšší možné hygienické standardy před letem, během letu i po něm. Její úsilí bylo oceněno diamantovým oceněním APEX, které KLM řadí mezi přední letecké společnosti v oblasti hygieny a zdravotní bezpečnosti. KLM nabízí svým zákazníkům maximální flexibilitu, pokud jde o rezervaci, změnu termínu nebo zrušení cesty, a udržela si pětihvězdičkový status APEX na základě globálního hodnocení služeb a produktů pro cestující.

Kanadská síť
Společnost KLM nabízí v září následující lety do destinací v Kanadě:

DestinaceDen v týdnuČas
VancouverÚt/Čt/Pá/SoOdlet 11:05, přílet 12:05*
TorontodenněOdlet 10:50, přílet 12:45*
MontrealPo/St/Pá/NeOdlet 15:20, přílet 16:50*
CalgarydenněOdlet 12:10/12:25, přílet 13:15/13:30*
Edmonton (přes Calgary)Út/SoOdlet 12:10, přílet 16:15*

* Lokálního času

*  *  *  *  *

KLM

KLM Royal Dutch Airlines je již 100 let průkopníkem v leteckém průmyslu a je nejstarší leteckou společností, která stále operuje pod svým původním jménem. KLM si klade za cíl být nejinovativnější a nejefektivnější leteckou společností v Evropě, která nabízí spolehlivé služby a produkty nejvyšší kvality.

O AIR FRANCE-KLM

Air France-KLM je jednou z vedoucích aerolinek při odletu z Evropy. V běžném provozu nabízí svým zákazníkům přístup k síti pokrývající 312 destinací ve 116 zemích díky společnostem Air France, KLM Royal Dutch Airlines a Transavia. S 550 letadly a 101,4 miliony cestujících přepravených v roce 2018 provozuje Air France-KLM až 2 300 denních letů, zejména ze svých přestupních uzlů v Paříži-Charles de Gaulle a Amsterdam-Schiphol. 

Věrnostní program Flying Blue společnosti Air France-KLM pro časté cestující je jedním z největších v Evropě, čítá přes 15 milionů členů. Air France-KLM a jeho partneři Delta Air Lines a Alitalia provozují největší transatlantický společný podnik s více než 270 lety denně. Air France-KLM je členem aliance Sky Team, jejíž součástí je 20 aerolinek, nabízejících svým zákazníkům přístup ke globální síti více než 16 600 letů denně vedoucích do přibližně 1070 destinací ve 177 zemích.

Tato skupina aerolinek rovněž nabízí možnost nákladní přepravy a letecké údržby.