HONOR oznámil strategické partnerství s Microsoft. Společně budou vyvíjet chytrá technologická řešení pro perfektní uživatelský zážitek

[17. září 2021, Praha] – HONOR, jeden z předních výrobců chytré elektroniky, oznámil expanzi dalšího strategického partnerství s Microsoft a také otevření nové centrály v Shenzhenu. Po oficiálním stvrzení spolupráce budou HONOR a Microsoft úzce spolupracovat na vývoji průlomové technologie umělé inteligence v koncových zařízeních a vytváření nových technologických strategií podporující celosvětovou vizi HONOR „1+8+N“. HONOR také oznámil uvedení nového notebooku HONOR MagicBook V 14, který je jedním z prvních notebooků na světě s předinstalovaným operačním systémem Microsoft Windows 11.

图片 2

George Zhao, CEO HONOR Device Co., Ltd a viceprezident, předseda představenstva a CEO Microsoft GCR, Dr. Hou Yang při slavnostním podpisu

George Zhao, CEO HONOR Device Co., Ltd., při slavnostním podpisu řekl: „HONOR si dal závazek, aby uživatelský zážitek byl vždycky na prvním místě a doručil vždy nejlepší produkty v kategorii pro všechny uživatele. Se silným zaměřením na otevřenost, spolupráci a inovaci, budeme dál pracovat se světovými partnery napříč odvětvími, abychom zaručili prvotřídní uživatelský zážitek. A to pomocí našich technologických kapacit, marketingových znalostí a inovací našich vývojových center (R&D). 

HONOR a Microsoft dál pokračují v posilování partnerství a vyvíjení řešení zahrnující různé softwarové i hardwarové technologie pro různé uživatelské scénáře. Máme velkou radost, že HONOR společně s Microsoft postavil silný základ pro vzájemnou velmi úzkou spolupráci koncových zařízení a řešením pro jakýkoli scénář k vytvoření chytrého světa pro každého.” 

Viceprezident, předseda představenstva a CEO Microsoft GCR Dr. Hou Yang dodal: „V éře dnešní nové reality, se ve všech částech světa akceleruje digitální transformace. S růstem hybridního stylu práce a elektroniky kolem nás, zákazníci očekávají více pohodlí, bezpečí a lepší interakci z jejich mobilních zařízení, systémů a aplikací, jak doma, tak v práci.

Microsoft akceleruje integraci vývoje softwaru a hardwaru pro chytrá zařízení kontinuálně za pomocí více a více hlouběji se rozvíjející strategické spolupráce s HONOR, aby přinesl koncovým uživatelům bohatší zážitek. Díky novým inovacím se tak do světa dostává Microsoft Azure.”  

S nadcházejícím uvedením nového portfolia chytré domácnosti HONOR Smart Life, které proběhne 26. září, HONOR představí také HONOR MagicBook V 14, jeden z prvních notebooků vybavených nejnovějším Windows 11. S pokročilou výbavou softwaru i hardwaru, kustomizací a dalších upgradů s vylepšeným Windows 11 dokáže HONOR MagicBook V 14 maximálně využít potenciál nového operačního systému.

Microsoft, jedna z dlouhodobých technologií a zároveň dlouhodobý partner HONOR, byl mezi prvními dodavateli, kteří odstartovali spolupráci s HONOR poté, co se stal absolutně nezávislou společností. Od prosince 2020, HONOR využíval Windows 10 a byl také oceněn označením na mezinárodní výstavě elektroniky IFA, „Best of IFA 2020“, osmi mezinárodně uznávanými médii, včetně Tech Radar, Wired a Expert Review.

MagicBook Pro byl také nejlépe prodávaným produktem v kategorii v 20 zemích včetně Číny, Ruska, Velké Británie, Francie, Německa, Španělska, Itálie, Malajsie. V České republice u výhradního prodejce Datart byl HONOR MagicBook druhým nejprodávanějším notebookem vůbec.

Obrovské příležitosti celého portfolia chytré domácnosti lákají mnoho značek k tomu, aby nabízeli zákazníkům rozličná řešení, jak jednodušeji propojit všechna zařízení v jejich životě. Při bližším pohledu na potřeby dnešních zákazníků jednoznačně vedou chytrá zařízení a technologie zabezpečující plynulý a ničím nepřerušovaný zážitek propojující cokoli, co děláme, ať už jde o práci, zábavu, cestování.

HONOR vytvořil svou vlastní strategickou vizi „1+8+N“, aby dokázal pokrýt produkty pro všechny možné scénáře, které dokážou skutečně zkvalitnit náš každodenní život. Hlavním cílem je tedy vylepšování umělé inteligence a využívání mobilních telefonů jako primárního zařízení pro cokoli, propojení s dalšími produkty jako notebooky, chytré obrazovky, tablety, nositelná elektronika (hodinky, fitness náramky), bezdrátová sluchátka nebo třeba i Wi-Fi router.

图片 3

HONOR oznámil posílení strategického partnerství s Microsoft a otevřel novou centrálu

HONOR má v plánu integrovat cloud Microsoftu a technologii umělé inteligence do nových produktů, stejně tak se chystá zapojit také třeba chytrého asistenta YOYO nebo navazující vychytávky, asistenta pro cestování s využitím umělé inteligence nebo překladač.

Nové notebooky, tablety, chytré obrazovky, nositelná elektronika nebo audio produkty tak nabídnou ještě bohatší zážitek s využitím chytré umělé inteligence.

Obě společnosti, HONOR i Microsoft se posouvají v inovacích neustále dopředu a překonávají nové možnosti, které může propojení Windows s operačním systémem Android nabídnout. Takto propojený ekosystém nabízí pak mnohem více možností pro zábavu nebo sdílení pracovního prostředí.

Sledujte HONOR na sociálních sítích

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk