Emplifi kupuje společnost Go Instore a její platformu pro video nákupy

Akvizice společnosti Go Instore, inovátora v oblasti softwaru pro živé obchodování, má za cíl posílit postavení společnosti Emplifi. Nabídne výjimečný proces online výběru a nákupu produktů, který se přiblíží zážitku z kamenné prodejny

Praha, 22. září 2021 – Společnost Emplifi, poskytovatel jednotné cloudové platformy zákaznickou zkušenost, dnes oznámila akvizici britské společnosti Go Instore. Ta stojí za vývojem stejnojmenné platformy zaměřené na prodej pomocí live stream videa. Platforma Go Instore umožňuje online video prodej na základě dat a výběru odpovídajících produktů, přičemž spojuje online zákazníky s odborníky na prodejně, a to živě v pohlcujícím HD rozlišení. Špičková video technologie Go Instore tak poskytuje nový prodejní kanál, díky kterému mohou firmy navázat kontakt se zákazníkem a nabídnout mu požadované služby. Společnost Emplifi tímto krokem pokračuje v budování omnichannel platformy, jejíž cílem je kontakt se zákazníkem, ať už se nachází kdekoli. 

Díky spojení s Go Instore se cloudová platforma Emplifi stává hlavním lídrem na trhu social commerce (prodej přes sociální sítě). Představuje také hlavního partnera pro značky, které se zaměřují na zákaznickou zkušenost. Obchodníci dnes totiž chtějí více než kdykoli předtím nabízet jedinečný nákupní zážitek a umožnit prodej produktu za pomoci videa nebo živého vysílání. Současně chtějí poskytovat samostatná livestreamová řešení, která zákazníka rychleji přivedou k uskutečnění nákupu, přičemž důraz kladou především na pozitivní zákaznickou zkušenost. Živé vysílání nabízí celou řadu možností, jak personalizovat služby zákazníkům. Forma live videa one to one cílí na jednoho konkrétního zákazníka a lze ji využít například pro setkání s virtuálním stylistou, módním poradcem, produktovým expertem nebo specialistou prodeje. Další formou je one to many, která oslovuje velké množství potencionálních zákazníků a nabízí přímý prodej. Skrze vlastní webové stránky nebo prostřednictvím sociálních platforem, jako je Facebook a Instagram, lze velmi snadno uvést na trh nové produkty, spustit sezonní kampaň nebo promovat značku ve spolupráci s influencery.

„Jsme nadšeni, že v Emplifi můžeme přivítat Go Instore spolu s vynikajícím týmem, platformou, kulturním zázemím a úžasnými klienty,“ uvedl Mark Zablan, CEO ve společnosti Emplifi. „Tato akvizice představuje další důležitý milník na naší cestě stát se CX platformou, kterou zvolí všechny značky zaměřené na jedinečnou zákaznickou zkušenost, a to v každém momentě cesty zákazníka. Máme opravdovou radost, že firmám budeme pomáhat propojit se se svými zákazníky prostřednictvím livestream videa a sociálních médií.“

„Je skvělé, že můžeme spojit své síly s Emplifi. Naši klienti na svých webových stránkách nebo na sociálních sítích nabídnou svým zákazníkům ještě lepší nákupní zážitek,“ uvedl André Hordagoda, spoluzakladatel společnosti Go Instore. „Společnosti Emplifi a Go Instore se dokonale shodují ve své vizi, inovacích a dynamickém uvedení na trh. Společně urychlíme změny týkající se prodeje na sociálních sítích,“ dodal Aman Khurana, spoluzakladatel společnosti Go Instore.

Go Instore, startup se sídlem v Londýně, má více než 60 zaměstnanců a více než 100 klientů z celého světa, včetně společností Currys, Marks & Spencer, Pandora, Signet Jewelers, Samsung, HP a mnoha dalších.

S novou technologií živého obchodování Emplifi pokračuje ve své strategii dynamického vstupu na trh. Po nedávném rebrandingu a fúzi společností Astute Solutions a Socialbakers má akvizice společnosti Go Instore za cíl posílit pozici společnosti Emplify. Ta je lídrem v oblasti CX, svým klientům poskytuje komplexní platformu pro social media marketing, prodej na soicálních sítích, omnichannel služby a péči o zákazníka.

O společnosti Emplifi 

Emplifi, dříve Astute and Socialbakers, je přední jednotná CX platforma, propojující marketing, péči
o zákazníky a obchod tak, aby pomohla podnikům vylepšit nedostatky v zákaznické zkušenost. Více než 7 000 značek, včetně společností Delta Airlines, Ford Motor Company a McDonalds spoléhá na Emplifi a její široké portfolio zkušenosti z různých odvětví. Další informace naleznete na adrese www.emplifi.io