HONOR v Číně uvedl vlajkovou loď v kategorii notebooků, HONOR MagicBook V 14, společně s celým novým portfoliem chytré domácnosti

HONOR posunul strategii portfolia produktů pro chytrou domácnost a uvedl nový notebook, tablety a chytré obrazovky

[Peking, Čína, 27. září 2021] Globální technologická značka HONOR včera v Číně uvedla nejnovější prémiovou vlajkovou loď v kategorii notebooků HONOR MagicBook V 14. Dále byla představena také ultra lehká série MagicBook 16, chytrá obrazovka HONOR Vision X2 a tablet HONOR Pad V7. HONOR tak posunul dál svou vizionářskou strategii 1+8+N IoT. 

„Řada smartphonů HONOR se rozrůstá raketovým tempem. A značka nezůstává pozadu ani v kategorii notebooků. V červenci 2021 se podíl na trhu v Číně v kategorii notebooků zvýšil na 6,6 % a HONOR se tak stal nejrychleji rostoucím brandem v tomto roce,“ uvedl George Zhao, CEO HONOR Device Co., Ltd. během oficiálního launche. „V portfoliu all-scenario chytré domácnosti jsou klíčové čtyři oblasti: design, výkon, kreativita a zábava. Základem pro HONOR je vlastní budoucí vývoj produktů a koncept zbrusu nových designů. To je naše cesta, abychom vytvořili špičkové produkty i pro ty nejnáročnější zákazníky.“

图片 2

Oficiální uvedení HONOR Smart Life 2021

HONOR MagicBook V 14: Ultra tenký design a jedinečné funkce 

MagicBook V 14 je vůbec první notebook HONOR poháněný platformou Intel EvoTM. Přichází s 5Mpx duální kamerou a je také jedním z prvních notebooků se zbrusu novým operačním systémem Windows 11. Celodotyková obrazovka s barevným rozlišením 1.07 miliardy udává nový standard v kategorii prémiových notebooků. Laptop přichází ve třech barevných provedeních – Blue Hour, Space Gray a Mystic Silver. Předobjednávky na čínském trhu odstartovaly 26. září a HONOR MagicBook V 14 je k dostání za 6199 RMB.

Notebook HONOR MagicBook V 14 váží 1,48 kg a má na tloušťku pouhých 14,5mm. Díky tomu je snadno přenosný a perfektním parťákem pro cokoli, co přes den potřebujete. 14,2” LTPS dotyková obrazovka má celých 90,5 % poměru k celkovému tělu notebooku a navíc velmi vysoké rozlišení 2520 x 1680. HONOR MagicBook V 14 tak znovu definuje standard pro špičkové obrazovky na úrovni vlajkové lodi. Dechberoucí a nadstandardní je také vizuální zážitek. Samozřejmostí jsou certifikáty s trojitou ochranou očí včetně TÜV Rheinland proti modrému světlu. 

Poháněný jedenáctou generací procesoru Intel Core i7-11390H a vybavený pokročilou grafickou NVIDIA Geforce MX450 je HONOR MagicBook V 14 připravený pro opravdu zátěžové situace. Disponuje až 16GB LPDDR4x pamětí a 512GB PCIe SSD úložištěm. HONOR MagicBook V 14 má nově duální systém chlazení. Dosahuje tak mnohem efektivnějšího zachycování tepla a využití plného potenciálu, především, když jde o výkon.

Navíc překonává limity ekosystému Android a Windows. HONOR MagicBook V 14 dosahuje plynulé spolupráce nejenom mezi chytrými telefony HONOR a notebooky, ale také s chytrými obrazovkami HONOR a tablety.

HONOR MagicBook 16/16 Pro: Large-screen Performance Titan

V rámci eventu byla také představena série HONOR MagicBook 16. Ve výbavě má obrazovku 144Hz, procesor ze série AMD Ryzen 5000 a grafiku NVIDIA® GeForce RTX™ 3050. Celá série HONOR MagicBook 16 je tak přímo stvořena pro pořádnou zátěž. Dále disponuje dvoukanálovou pamětí 16GB DDR4 a až 512GB PCIe NVMe SSD úložištěm.

Série HONOR MagicBook 16 nedělá kompromisy ani v designu. Pokračuje v tradici metalického těla s úzkými zkosenými hranami. Stejně rychle jako upravíte obrázek nebo video si můžete bez přerušení zahrát hru AAA kategorie. 

Dostupný je v předobjednávkách od 26. září v Číně. HONOR MagicBook 16 koupíte od 6499 RMB. 

Tablet HONOR Pad V7 a chytrá obrazovka HONOR Vision X2

Po úspěšném srpnovém uvedení tabletu HONOR Pad V7 Pro, přichází dnes HONOR také s představením HONOR Pad V7, běžícím na rozhraní MagicUI 5.0. HONOR Pad V7 podporuje chytré funkce jako je sdílení mezi obrazovkami nebo chytré minimalizování otevřeného okna. Jednoduše tak nasdílíte obrazovku svého telefonu na tablet, otevřete až čtyři okna aplikací v té stejné obrazovce nebo otevřete dvě úlohy stejné aplikace v jedné obrazovce. Navíc za efektivního učícího se procesu rozhraní. 

HONOR Pad V7 běží na 6nm špičkovém čipsetu. Ve výbavě má 10.4” 2K FullView displej s vysokou obnovovací frekvencí 90 Hz a čtyřmi reproduktory vysoké kvality. Užijete si tak opravdový audio i vizuální zážitek.

Představena byla také chytrá obrazovka HONOR Vision X2, následující generace prvního širokoúhlého zařízení nadesignovaného pro zábavu a může stejně tak dobře posloužit jako centrální bod pro další chytrá zařízení v domácnosti. 

Tablet HONOR Pad V7 je dostupný v předobjednávkách od 26. září od RMB 1999. Chytrá obrazovka HONOR Vision X2 se prodává za RMB 1799.

Sledujte HONOR na sociálních sítích

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk