Seriál Arcane má nový trailer a oznamuje dabing. Hlas propůjčí i hvězda z filmů o Harry Potterovi

Praha, 27. září 2021 – Herní vývojář Riot Games spolu s platformou Netflix představují nový trailer k seriálu Arcane. Premiéra prvního dílu Arcane proběhne 7. listopadu v ranních hodinách našeho času, několik hodin po skončení finále turnaje League of Legends Worlds. Mezi herci, kteří propůjčili postavám svůj hlas, se představí například Katie Leung, kterou mohou znát fanoušci filmů o Harry Potterovi, či herečka, zpěvačka a modelka Hailee Steinfeld.

Už 7. listopadu se divákům představí první tři epizody chystaného seriálu Arcane ze světa počítačové hry League of Legends. Ty se zaměří na začátek příběhu sester Jinx a Vi, které jsou hlavními hrdinkami celé série. Na další díly se pak fanoušci mohou těšit 13. a 20. listopadu. 

„Hráči milují universum League of Legends. Jejich vášeň je to, co nás inspiruje k vytvoření podoby světa Runettera. Spuštění seriálu Arcane je novou kapitolou pro Riot a už se nemůžeme dočkat až hráčům ukážeme, co jsme si pro ně připravili,“ říká Nicolo Laurent, CEO společnosti Riot Games a dodává: „Abychom umocnili tento zážitek, vezmeme hráče do středu dění. Turnaj Worlds a seriál Arcane se spojí a vytvoří globální oslavu kombinující soutěživost, zábavu a komunitu zcela novým způsobem. Pro hráče to bude super víkend.“

Hráči uvidí v Arcane kromě Vi a Jinx několik dalších známých tváří, mezi nimi například Jayce a Caitlyn. Seznámí se ale i s novými postavami, jako jsou Vader či Silco, kteří žijí v Zaunu a hrají zásadní roli v jeho vývoji. 

Nový trailer v češtině: https://www.youtube.com/watch?v=DZf1EhfSgOA&t=1s&ab_channel=Netflix%C4%8Cesk%C3%A1republika 

O RIOT GAMES

Společnost Riot Games byla založena v roce 2006 s cílem vyvíjet, publikovat a podporovat hry, které budou nejúspěšnější na světě v zaměření se na hráče. V roce 2009 vydal Riot svůj debutový titul League of Legends, kterému se dostalo světového ohlasu. Hra se stala nejhranější PC hrou na světě a klíčovým motorem pro explozivní růst esportů 

Jak League of Legends vstoupila do své druhé dekády, pokračuje Riot v jejím vývoji a přináší hráčům nové zážitky v podobě titulů Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift a několika dalšími, na kterých pracuje. Riot také buduje svět Runeterra prostřednictvím multimediálních projektů, které zahrnují hudbu, komiksy, deskové hry a připravovanou animovanou sérií Arcane.

Společnost Riot, kterou založili Brandon Beck a Marc Merrill, vede generální ředitel Nicol Laurent, má ústředí v Los Angeles v Kalifornii a má více než 2500 Rioterů ve více než 20 pobočkách po celém světě.